Komentari na vest

Juve između Kulibalija i Milenkovića: Paralelni pregovori sa Ramadanijem, Napoli zasad odbija

X

Xaxaxaxaxa

pre gotovo 2 godine

Kuli je najjaci stoper u Italiji iskreno,imace Juve jak tim, ali nece osvojiti LS to svi znamo vec.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Stavljati Kulibalija u isti koš sa Milenković em,koga je Žota odlučio og fudbala je stvarno neukusno...
I

Inter

pre gotovo 2 godine

Inter, a i Juventus se itekako ozbiljno pojacavaju. Milan za sad jako slabo. Ako dodje Di Maria (a izgleda dolazi) to je ozbiljno pojacanje, jeste sad vec u godinama, ali je i u PSG bio jedan od boljih igraca iako cesto u senci vecih imena koji su cesto bili losiji na terenu od njega. Pogba, igrac koji je imao najbolji deo svoje karijere u Juventusu sada se vraca, e sad kakav ce on biti to je neppznanica, ali da zna fudbala, zna, samo ako bude sa njegovom glavom sve u redu. Milenkovic je i sa Interom u pregovorima, tako da se za njega jos nista ne zna. Kulibali ozbiljan stoper, barem 2 klase bolji od De Lihta. Sto se tice Zaniola, veliki je talenat, ali sve zavisi u kakvom je fizickom stanju, u poslednje vreme ceste povrede mu ne idu u prilog, i to su bile teske povrede. Ali svakako mislim da i Inter i Juventus poboljsavaju svoj kvalitet, dok je Milan cak i izgubio, jer je Kesi otisao. Naravno, dug je prelazni rok, svasta ce se desavati do kraja, ali ova sezona ranije pocinje i treba sto pre okupiti tim, a kasnije popuniti samo manje rupe.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Интересовање је велико, са свих страна, а Фиорентина је за сад одбила једну понуду једног неименованог клуба… Ај у неке паре да ће на крају као и СМС у Лацију и овај остати у Фиорентини? Просто је просечан штопер кога ови већи тимови узимају у обзир као бек ап опцију ако не дође онај примарни а и тада као резерву јер је дуга сезона!
J

Jbg

pre gotovo 2 godine

"Prosecan stoper" koji je nexsmenljiv i u klubu i vec na dva svetska prvenstva aloooo srbiiiii prst u.... hahagaga
N

Ne zna se

pre gotovo 2 godine

Jos uvek kakvo je interesovanje tvojih sposobnosti da izadjes malo iz svog zivota zlobe, tuge i ocaja
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Миленковић је просјечан штопер, склон киксевима. Него данас у Италији нема 5 крштених штопера, па он одигра један меч добро и одмах "вау"!?
N

Nemanja77

pre gotovo 2 godine

Longari je jedan od tri/cetiri pouzdana italijanska novinara koji ne gresi a rekao je da Kulibali zeli da napusti Napoli ali da su mu prioritet Barselona i Celsi(kojima je jedna od back up opcija). Ne zeli u Juve, zeli samo da igra za Napoli u Italiji, i spreman je da odradi ugovor do kraja i ode kao slobodan igrac ako se ne izbori za transfer u inostranstvo.
E

EtaBeta

pre gotovo 2 godine

Verovatno da je to tacno. Kulibali je ljudina, 8 godina u Napoliju i ne verujem da bi otisao u Juve iz postovanja prema napolitancima. Milenkovic... ne znam, slab izbor, u rangu Demirala. Jedino Bremer, a tu je Inter daleko odmakao u pregovorima. Teska situacija za Juve.
J

Janus

pre gotovo 2 godine

Prvi sam 2018. godine, svima govorio da je Milenković novi Vidić, ali hteli mi da priznamo ili ne, on je jedan prosečni štoper u Seriji A u kojoj ima dosta boljih. Sve najbolje momku, ali ne verujem da postoji elitna ekipa u Evropi koja njega vidi kao rešenje u bilo kojoj varijanti. Kristijan Romero i Merih Demiral koji su godinu dana mlađi i objektivno kvalitetniji, a Romero i to drastično nisu dobili šansu u Juventusu... Može Milenković da potpiše za Juventus, ali on tu nema šta da traži, nije za viši nivo od Firence i bolje za njega da shvati gde mu je mesto...
V

ViktorFCB

pre gotovo 2 godine

Velika je greska sto su Romero i Demiral prodati, realno posebno Romero bi sada odlaskom Kjelinija i ocigledno De Ligta mogao biti pravi za startnu postavu. Bio je Izvanredan je u Atalanti, izvanredan je u Totenhemu i vec ga vidim za par sezona u nekom jos ozbiljnijem klubu od Totenhema. Juve ce se muciti da nadje dobre stopere ovo ljeto, Kulibali ocigledno ima druge prioritete,Gabriel sigurno nece otici iz Arsenala, Bardiasile je mozda realna opcija, a citao sam da je opcija i za Bajern. Tako da bi Bleki vrlo lako mogao biti meta za Juventus.
M

Magnus

pre gotovo 2 godine

Nekada kvalitet nije dovoljan. Mozes sav talenat ovog sveta da imas ali sa 300 kila neces uraditi nista. Milenkovic je sasvim solidan stoper, nece biti sigurno nista gori od De Lihta koji zaista nista nije pokazao u Juveu a kostao je papreno. Nece sigurno biti ni sledeci Kjelini ili Bonuci ali opet... Koliko para...
I

Inter

pre gotovo 2 godine

ViktorFCB@ I ja sam par puta istakao da su u Juventusu pogresili sto su se olako odrekli Demirala. Pa taj lik je bolji stoper od De Lihta kakav je sad. Iskren da budem Romera nisam pratio od kako je otisao u Englesku, ali sigurno nije gore od De Lihta. Od De Lihta je ostalo samo ime iz Ajaxa, i ovu cenu sto ima je samo zbog tih sezona u Ajaxu, precenjen igrac. Pa Kjelini u ovim godinama je sad bolji od njega.
I

Italijano

pre gotovo 2 godine

Koliko glupe neznalice hahaha. Udjite malo u italijanske novine pa cete videti koliko je postovan i koliko se otimaju za njega hahaha srbende glupe
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Milenkovic od kako je presao u Fiorentinu svaki prelazni rok negde ide. Na kraju nece nigde kao i obicno
J

Jap Stam

pre gotovo 2 godine

Kakav crni Milenkovic. Bas bi Juve pored ove zivotinje doveo ovog blekija. Suvi prosek od igraca. Ostace zauvek u fiorentini.
i

istina

pre gotovo 2 godine

ako se oni razmisljaju izmedju Kulibalija i Kiksare onda bolje da se ugase kao klub
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Ako Juve uspe da dovede Kulibalija, uz Di Mariu i Pogbu, plus se Kjeza vraca bice dobar tim... Medjutim ako ostanu bez De Lihta prikljuci hih mu i Milenkovica.. Zajedno obojica ce kostati kao De Liht.. I Jos kad bi se vratio Dibala auuuuuuu kakav tim... Scensni Kvadrado Kulibali Milenkovic Sandro Pogba Lokateli Kjeza Dibala Di Maria Vlahovic auuu auuu auuu kakva timcina...
N

Nemanja77

pre gotovo 2 godine

Sve i da se sve to ostvari a nece, Juve bi i dalje daleko od vrhunskog tima. Ako mislis da je Pogba isti igrac kao iz prvog mandata u Juventusu i ocekujes da Di Maria moze da igra na vrhunskom nivou u svakoj utakmici(to je potrebno za titulu u ligi, u LS svakako nemate nikakve sanse za ista dalje od cetvrtfinala a i to jako tesko) u velikoj si zabludi.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

За шта тимчина? Шансе у Европи имали не би против за нешто више.