Korentan Toliso (@Reuters)
Korentan Toliso (@Reuters)

Juve pita za Tolisoa, Bajern čeka Nagelsmanovu odluku

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 17:35

Francuz i pored silnih povreda na ceni...

Italijani najavljuju, Nemci prenose i ne trude se mnogo da demantuju - dakle, dima ima. Korentan Toliso (26) navodno je na meti Juventusa. Kako se navodi, Stara dama će teško do svog prvog pika Manuela Lokatelija (23), pa se lagano okreće drugim opcijama. A jedna od najozbiljnijih svakako je reprezentativac Francuske.

Skaj podseća da ovo nije prvi put da Juve pušta pipke ka Tolisou. I pre nego što je ovaj 2017. prešao iz Liona u Bajern, italijanski šampion imao ga je u svom tefteru. Tada je bilo i određenih kontakata, što se ne može reći za ovu novu situaciju, međutim da klub iz Torina ima ozbiljne namere dileme nema. To potvrđuju i informacije do kojih je došao Bild.

Izabrane vesti

U Bajernu nisu zadovoljni proteklom sezonom Korentana Tolisoa. Zbog učestalih povreda više je bio van terena nego na njemu, ali sada se čeka konačan sud novog trenera Julijana Nagelsmana.

Kupovinom Dajoa Upamekana i uplaćenom odštetom za mladog trenera RB Lajpcigu Bajern je dobrano ispraznio kasu i ako bude želeo neke nove aktivnosti na tržištu moraće da prodaje. Uprava je to već stavila do znanja sportskom sektoru. A imajući u vidu da Tolisou ugovor ističe idućeg leta, deluje da je njegova prodaja u domenu realnosti.

O novcu za sada nema reči. Tržišna cena francuskog veziste iznosi oko 20.000.000 evra. I to je cifra koju bi Juve sebi mogao da priušti, nema sumnje...

Pogledajte novu epizodu podkasta Euroforija u kojoj su gostovali Strahinja Pavlović i Darko Brašanac...




tagovi

Korentan Tolisoletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Juventus
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara