Komentari na vest

Juve se sprema za letnji pazar: Od Rabioa i Remzija oko 50.000.000, budžet za plate lakši za još 20.000.000

i

igimigi955

pre oko 3 godine

na pomolu dominacija Intera nekih 3-4 godine.
T

Treni

pre oko 3 godine

951357 Malisa apsolutno blage veze nemas...Ne mora neko da ne voli Ronalda da bi ga kritikovao...Pogledaj de je bio Juve pre njega a gde sada.U ostalom vidim da formiras misljrnje kao vecina onih mucenika iz trecih zemalja sto bleje po portalima tipa trol fudbal.Apsolutno ja i ti nemamo o cemu da razgovaramo.

Mr 007

pre oko 3 godine

Nema sanse! Ajde,za Rabioa mogu dobiti 20mil evra iako je prosecan fudbaler,ali ko bi za trenutno raspalog Remzija dao 20,to se putam? Haha,znam i odgovor,Englezi.
G

Goster

pre oko 3 godine

Jos da vidim nekog ko ce za Remzija da da 20 miliona i platu 7,8 miliona,mislim da ga dzabe daju zbog njegove plate ga niko nece uzeti...treba juveu totalna rekonstrukcija bekova Danilo je dobar back-up ali nista vise od toga ,alex Sandro je u totalnom padu forme,zamjena nemaju,stoperi de Liht i demirel su ok ako imaju nekog vrhunskog stopera uz njih jer realno kjelini je potrošen i završava karijeru ,bonuci vise nema ni brzinu ni pas kao nekad,po meni rabio je ok igrač betankur je taj koji je podbacio u veznom redu i Artur ne vidim svrhu njegovog dovodjenja realno,napad previse zavisi od Ronalda morata je neko kome treba 5 sansi u da izbegne ofsajd da bi dao gol,kijeza se tek sad suočava sa ozbiljnim fudbalom kulusevski takodje,bernadeski je vise bek krilo ove sezone daleko ispod prosjeka,e sad dibala decko je jednostavno presvilen za ozbiljan fudbal i niko se na njega ne moze osloniti,a nije da nešto imaju para za ozbiljna pojačanja ovo ljeto moraju da isplate Fiorentinu za Kijezu,atletiko za moratu zarobljeni su sa ronaldovom platom...
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Moratu neka vrate, jer losiji napadac nije igrao u Juventusu zadnjih 30 godina. Kijeza odlican.
G

Goster

pre oko 3 godine

morata ima obavezan otkup tako da ga ne mogu vratiti...
D

Da Remzi

pre oko 3 godine

Moze da se proda, prodao bi ga Venger... I Celzi bi da proda Popivodu, i to za 20 miliona,, al niko ne daje ni dinar
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ronaldo, Scesni, De Liht, Remzi, Rabio, Morata, ima tu lepo materijala za odstrel.
j

juve

pre oko 3 godine

Samo penalda odstreliti, vratiti Alegrija i Marotu i Juve ce opet biti top klub
Ž

Žuta podmornica

pre oko 3 godine

1. Kako čista zarada kad su se počele davat provizije za potpis slobodnim igračima(+agentima) veće nego što se daje obštečenje klubovima ? 2. Kako čista zarada kad im je plaća svakom po 7M, znači ako su tu dve godine svaki ih je koštao 14M 3. Kao što je kriza juveu tako je kriza i ostalima, i sumnjam da će itko njima dat ovakve novce, tako da sumnjam da bi oni išli iz juvea za vjerovatno duplo manje pare. Pogotovo što ni jedan nie zakovan za klupu pa da traži samo izlaz iz juvea. 4. Pazi gluposti, plan im je prodat Rabioa koji je "važan šaraf" u sistemu Pirla i onda dovest igrača koji možda bude a možda i nebude bitan treneru i njegovom sistemu, koji ozbiljan i ambiciozan klub prodaje važne igrače samo zato da ih proda i da se nešto piše ? iskreno ne vjerujem da će juve prodat rabiota a zašto i bi..
j

jovan1988

pre oko 3 godine

ja samo mislim da rabio treba da ostane, decko igra prvu francuskoj repki..i pere kako igra
T

Treni

pre oko 3 godine

Najvece pojacanje za sve klubove je ostanak Kristijana Ronalda.Sa njim su kao sa igracem manje.Ista prica kao protiv Srbije pre neki dan.Samo neka on daje golove a bodove ce uzimati neko drugi.Juve mora da se resi 3,4 igraca kako bi oslobodio mesta za plate umesto da se resi samo jednog koji zaradjuje kao sledecih 5 najplacenijih u ekipi.
9

951357

pre oko 3 godine

Možeš ti da ne voliš Ronalda koliko hoćeš, ali kad napišeš ovako nešto i dobiješ ovoliko lajkova, tačno mi je jasno koliko fudbalskih "sručnjaka" imamo ovde, a koji veze sa fudbalom nemaju. Pa da nije Ronalda, ova ekipa Juventusa sa ovim kadrovskim problemima bi se borila sada za LE. Borila, ne i bila siguran učesnik. Još jednom, možeš da ga ne voliš, ali ne možeš da nipodaštavaš njegov uticaj, kvalitet, pobednički mentalitet i to koliko diže kvalitet ekipe za koju igra. Ili možd hoćeš da kažeš da bi Morata, Kuluševski i Kijeza idominirali nad ligom? De da nije.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Pa zbog bildovanja Ronaldove statistike, ugasili su se vrhunski igraci poput Kake i Bejla.

Mr 007

pre oko 3 godine

Treni,dosta gresis. Slazem se apsolutno sa 951357 sa svim sto je rekao.Sto se tice lose sezone Juvea,nije kriv Ronaldo,vec amater od trenera,Pirlo.
T

Treni

pre oko 3 godine

Mr 007 druze ako pratis Juventus uzivo umesto na teletkstu stvarno ne razumem zasto imas takvo misljenje? Pirlo je jedino kukavica da zameni igraca kome ne ide na terenu i to ga je kostalo brda bodova...Sve one utakmice gde ronaldu nije islo on nije smeo biti zamenjen jer je verovatno potpisao neke klauzulu da mora igrati...Porto je prosao a i Srbija izvukla remi samo zbog te cinjenice..Da se ne vracam u nazad za ostale utakmice ali bilo ih je brda...Sta ti vredi 75 golova protiv Kaljarija kada vec u sledecem tajac protiv beneventa...Ne shvatam ljude ozbiljno koji gledaju statistiku..