Juve se sprema za Veronu, Vlahović trenira odvojeno od tima

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.22. | 15:55

Napadač još van konkurencije zbog povrede

Euforija koju sa sobom nosi Svetsko prvenstvo raste iz dana u dan, a vesti iz klubova se u sve većoj meri prate kroz prizmu Mundijala. Iz perspektive srpske fudbalske javnosti posebna pažnja usmerena je ka raportima iz Fulama i Juventusa gde su usled zdravstvenih problema u magli statusi Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Iako se pehovi dvojice napadača Orlova ne smatraju ozbiljnim da ugroze njihovo učešće na planetarnoj smotri činjenica da su propustili prethodne zvanične izazove u klupskim bojama razlog su za bojazan.

Izabrane vesti

Vlahović je zbog obnovljenog problema sa aduktorom (koji je prethodno bio povod da propusti junske reprezentativne obaveze), bio van konkurencije za utakmice Stare dame protiv Pari Sen Žermena, Lečea i Intera, a prerma izveštajima iz Torina izvesno je da se neće oporaviti ni za susret sa Veronom zakazan za četvrtak.

Naime, u poslednjim izveštajima sa treninga Juventusa istaknuto je da se ekipa sprema za gostovanje na Bentegodiju, a da za razliku od oporavljenih Leandra Paredesa i Mozesa Kena, Veston Mekeni i Dušan Vlahović nisu trenirali sa saigračima, već su radili po posebnim individualnim programima.

Više detalja biće poznato sutra kada se očekuje da Masimilijano Alegri na konferenciji za medije otkrije trenutnu zdravstveni status Srbina i Amerikanca.


tagovi

VeronaJuventusDušan VlahovićVeston Mekeni

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara