Domeniko Berardi (foto: Reuters)
Domeniko Berardi (foto: Reuters)

Juve zakasnio za Berardija

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.08.23. | 02:14

Ništa od povratka sjajnog napadača u Torino

Imao je Juventus Domenika Berardija u dvojnom vlasništvu sa Sasuolom od 2013. do 2015, ali Torinezi nisu verovali u momka iz Kalabrije. Pustili su ga da za 10.000.000 evra ode u klub iz Ređo Emilije, gde je vremenom postao jedan od najboljih italijanskih napadača i sada bi da ga vrate. Ali, zakasnili su.

Ne u smislu da Berardi ne želi nazad u Torino po novu šansu, već su bukvalno propustili rok do kog su mogli da kupe 29-godišnjeg igrača Sasuola.

Izabrane vesti

Pisala je Gazeta delo Sport da je Juventus spremio 20.000.000 evra za transfer, plus dodatna 4.000.000 kroz bonuse, kao i da je Berardi zadovoljan ponuđenim četvorogodišnjim ugovorom koji bi mu garantovao platu u iznosu 3.000.000 po sezoni, međutim, isti list u izdanju za subotu ima izjavu generalnog direktora Sasuola, Đovanija Karnevalija, koji navodi da su Torinezi zakasnili sa slanjem zvanične ponude i da nema ništa od dogovora o povratku Berardija u Juventus po novu šansu.

"Trudili smo se da posao bude obavljen, ali je Juventus nestao i Berardi više nije na prodaju. Čak i da Đuntoli (novi sportski direktor Juventusa) donese odgovarajuću ponudu, mi ćemo je odbiti. Sada je kasno, Berardi neće biti prodat Juventusu. Krajnji rok bio je 17. avgust, ali Đuntoli nije poslao zvaničnu ponudu. Nisam srećan zbog toga", istakao je Karnevali koji je očigledno računao na novac od prodaje dugogodišnjeg napadača Sasuola.


tagovi

Domeniko BerardiJuventussasuoloLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara