Komentari na vest

Juventus, Milan i Inter žele da ostanu u Seriji A

i

istoričar

pre oko 3 godine

šta da se uopšte očekuje od Anijelija, porodice koja je podržavala Musolinijev fašistički režim. odavno su neke radikalne ideje dolazile iz Torina. Nadam se da neće zaživeti ta superliga. Ali me još više brine kompromis koji će UEFA morati da napravi sa tim klubovima.
N

No Pirlo No Party

pre oko 3 godine

Pa kome se ne gleda dobar fudbal svaki vikend, realno ta uefa godinama skrnavi manje klubove i ne pomaze im nista, odlicno znamo svi afere fife i uefe godinama unazad. Sto se fudbala tice uvek sam za da gledam dobre utakmice, pare i te finasije me ne interesuju, ali bolje je gledati Juve, Milan i Inter svake nedelje sa top klubovima, i naravno uz Seriju A. Svi smo nazivali uefa mafijom a sad ih branite, svi su oni zla. Za mene ova liga ima smisla, jer mi svi te pare o cemu pricate necete videti, a mozete videti recimo Ronalda protiv Mesija ponovo, ali recimo u Interu. Posto ce Inter ulazkom u Super Ligu imati sredstva da dovede Mesija, to je samo primer. Ovako i Inter i Juventus mora da prodaju najbolje jer duguju brdo novca, ako zelite da gledate kako ti klubovi padaju a da osvaja atalanta, sasuolo ili lazio, zasto onda u Srbiji ne navijate da osvoji Vojvodina ili Cuka. Ja gospodo volim da osvaja Juventus, Gile voli da osvaja Inter, neko tamo voli Milan da osvoji, i volim da ih gledam ne volim atalantu sasuolo i lacio. Ko to voli imace priliku da gleda i to, ko nece a vecina vas sto serete ovde gledace Super Ligu, tako da pomirite se lepo i ugodno leto vam zelim sa pojacanjima. Kokice, pivo, koka kola kako ko voli i Super liga neka krene... Forza Juve :)))))))))))))))))))))
G

Gost2

pre oko 3 godine

nece ni jedna liga izbaciti ove iz superlige jer oni drze 50%gledanosti pogledajte italiju juve inter milan koliko imaju navijaca a koliko imaju ostali ili jos bolje u spaniji tako da i ovo sto uefa preti da izbaci igrace to nece smeti da uradi jer ce ih svi ti igraci dobiti na sudu uostalom dobroje posnato kako uefa prolazi redovno na sudu.
G

Gost222222

pre oko 3 godine

Svaka drzava da zabrani svojim televizijskim kucama na neki nacin ne znam kako ali da nadju neku foru da prenose ovu bolestinu pa neka igraju onda tih 12 dok ne pocrkaju...
G

Goooostr

pre oko 3 godine

Zar ti stvarno mislis da su oni ovo uradili a da prethodno nisu sve ispitali smislili i napravili dogovor sa sponzorima, tv kucama i ostalima?? Da nisu angazovali advokate i sve proverili? Pa 3 koraka su ispred UEFA-e. Ni ja nisam odusevljen ali to je realnost. Ni UEFA nije cvecka. Ali to su price za malu decu da ce da ih izbace iz domacih takmicenja i da ce da zabrane igracima da igraju jer igraci se ne pitaju nista. Svi znaju da je ovo pritisak na UEFA-u da se napravi drugaciji dil. Ako ne uspe igrace sami bez problema i bice gledaniji nego bilo sta drugo. Da li je fer, pa nije. Da li cu da gledam, sa zadovoljstvom.
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Ja kao veliki simpatizer Juventusa, Ali Juventusa Jugovica, Trezegea, Del Piera, Bufona i mnogih drugih slavnih imena u istoriji fudbala i tog kluba , kazem da savez pod hitno treba da izbaci Juventus i dva Milanska kluba iz lige, ali pod hitno, koliko sutra! Srdacan pozdrav.

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Ako je i Inter umesan zelim da nas diskvalifikuju na najmanje 10 godina i sve koji su ucestvovali.. Zelim da se uzme u obzir da predsednik Intera nije bio kolovodja i da je to kao olaksavajuca okolnost sa 10 godina smanje na 5-6.. Samo surova istina i pravda za sve tako mora. Amin
G

Gosttyture

pre oko 3 godine

Milan je od pocetka bio izricito protiv,ali gazda Amerikanac I kraj kolovodje Real I Juventus

Wolfasin

pre oko 3 godine

Ma doviđenja. Tu su Napoli, Lacio, Roma, Atalanta, niste neophodni.
G

Gost2

pre oko 3 godine

a oni su kao gadljivi na pare??? ovi manji klubovi cekaju da vide sta ce biti jer ne smeju da se suprostave uefi. zaboravljas da ima jos 8 slobodnih mesta svi ce pozeleti da se prikljuce. zivi bili pa videli.
G

Gist

pre oko 3 godine

Igrati, uci u nekakvu ligu koju je dobrim delom kreirao anjeli, je fudbalsko samoubistvo, ovim je moj klub zarad novca pljunuo na sto trinaest godina ponosne istorije intera, sveg onog sto se tokom jednog veka stvaralo, ako je nesporazuma a verovatno jeste bilo sa uefom, ti klubovi su bili dovoljno mocni da to rese, a ne da se ovako sramno prodaju, nije ni uefa cvece, daleko su oni od postenjacina, ali je igranje u nekoj ovakvoj samoproklamovanoj ligi, nepriznatoj i potpuno bezvrednoj potpuno apsurdno, za koji to trofej ce se boriti te ekipe, sta kvalifikuje klubove za tu ligu, a sta sa pobednikom, pobednik cega, neke privatne lige, nekih fondova, trofej koji nece biti priznat niti od uefe niti od fife nije trofej, potpuno je to bezvredno, pa ce samim tim i takmicenje tako izgledati, zabava za mase, poput nekog rijalitija, nema to vise nikakve veze ni sa fudbalom ni sa sportom, a u svemu tome nije nista manja ni odgovornost uefe, koja je svojim namernim propustima otvorila vrata svemu ovome
D

Dejan pizon

pre oko 3 godine

Sad je grobarima lakse svi ce igrati kao i oni kup sajamskih gradova.
S

SvemirkoCG

pre oko 3 godine

Neka im ponude da igraju opštinsku ili regionalnu ligu bez prava ulaska u veći rang takmičenja.
J

JVPS

pre oko 3 godine

Svi se foliramo kako se fudbal uništava, a pratićemo tu Super Ligu svaki meč. Da nisu ljudi toliko licemerni, ta liga ne bi ni imala publiku da puni kase.
T

Torima

pre oko 3 godine

Tu ligu ce da prate poneki klinac kao ti, i bliski istok
G

Gost555555555

pre oko 3 godine

Na to ce da se loze ameri i azijati i tu je lova koju oni ocekuju.
G

Gost2

pre oko 3 godine

slazem se a ovi sto kao se ne slazu pitam ih pre ces gledati utakmicu parma torino nego inter milan??? samo glumimo nesto a koliko nas je gledalo u grupama LS neki mec tipa real braga idr. svi cekaju neki derbi da gledaju ovo nije dobro za fudbal ali realno svi ce opet gledati te utakmice evo cist primer u kosarci fiba pokusala pa nije uspela uleb pobedio tako ce biti i sa ovim.
ž

žare11

pre oko 3 godine

pa gledajte ako ste bezkičmenjaci.
G

Gost555555

pre oko 3 godine

Sve klubove koji igraju super ligu nacionalni savezi treba da izbace iz domacih sampionata pa kad za par godina ta liga dosadi i ne bude bilo love, onda lepo od poslednje lige pa moze u prvu za 5-6 godina u najboljem slucaju.
M

Milford

pre oko 3 godine

Ne moze i vrsnjak u zadnjicu i dusa u raj
G

GostX

pre oko 3 godine

Italijani bi kao i u svakom ratu - ako moze na obe stolice da se sedi... Odvratno.
1

1233

pre oko 3 godine

Jedino resenje da ih izbace iz nacionalnih prvenstava,jedino resenje,jer onda nemaju izlaz,jedino tako da ih primoraju ,a da ih mole,nema od toga nista,sta ce uspeti sa tim da igraci ne igraju za reprezentaciju,pa ionako su izbegavali,sad im dobrodoslo ...
g

ggee

pre oko 3 godine

Znaci, igras ligu normalno i ljubazno se zahvalis za mesto u LS? pa ok, nek igra ko hoce, mada ce ls izgubiti smisao
X

Xhee

pre oko 3 godine

Liga bez briga.
S

Stara skola

pre oko 3 godine

LS nece izgubiti nista Super liga hoce.Ja recimo necu pratiti to takmicenje jer ne vidim nijedan razlog za to.
p

pa..

pre oko 3 godine

Jare i pare..kakav život, Holivud..c c c
J

Jedno

pre oko 3 godine

Pobija drugo...pa birajte