Komentari na vest

Juventus napada Mitrovića ako ne dovede Vlahovića!

b

bosko2020

pre preko 2 godine

Pricate gluposti,Mitrovic je sasvim solidan igrac i zasluzuje jaci klub,kazete panjina haha pa eto vam vaseg Morate tehnicara koji od atletika celsija i juvea ne zna zabiti 10 golova godisnje a preplacen.Da se da ista sansa i minutaza mitru sigurno bi dao 10 i vise golova za Juve neg Morata jadni,Iskreno zelim Mitru juventus il Viljareal sto se pise pa da vidimo,npr mnogo pokretljivi Werner se nije snasao u Celsiju a zabio kao lud u Leipzigu,ne snalazi se svako u svakom klubu kako dodje al Mitar za Juve bi bio odlican,hvala
b

bosko2020

pre preko 2 godine

Mitrovic
P

Psihološki test #1

pre preko 2 godine

Vlahović je bolji igrač od Mitrovića.
1

101

pre preko 2 godine

Mislim da je bolji golgeter od Morate, mada Morata zna da igra , bolji je tehnicar. Ali Mitar je golgeter i zasluzuje puno bolju ekipu. Mozda bi bio dobar sa Dibalom i Kjezom.
I

Ildzo

pre preko 2 godine

Pobedonosni gol za SP, mnogo golova u CS... Sazreo je kao napadac i spreman za veca dela. Jedva cekam da ga vidim u nekom vecem klubu, jer je potpuno to zasluzio.
B

Bzz

pre preko 2 godine

Bila bi fora da ode u Liverpul

Mr 007

pre preko 2 godine

Mitrovic je jako gotivan lik,igra sa 100+ mogucnosti za reprezentaciju. Ipak objektivno smatram da nema dovoljan kvalitet za najbolje klubove,vec za Lacio,Everton,Leverkuzen itd,pritom ima 27 i po godina,znaci nije talenat koji ce tek da napreduje,vec profilisan igrac,a takodje ce Fulam traziti 25-30 miliona,sto nije malo.
9

951357

pre preko 2 godine

Ne pržite se...
T

TifoziTifo1

pre preko 2 godine

Daleka mu lepa kuca. Kakav crni Mitrovic
D

Drvo

pre preko 2 godine

Pa taman je za Juventus i donji deo zabarske lige. Niko ne spori da je taj rang.
V

Vozonja

pre preko 2 godine

Niko ne spori ni da si ti drvo.
S

Skole

pre preko 2 godine

Ne mogu da verujem, da se prepucavate i vređate igrače samo zato što su igrali za jednog ili drugog titovog blizanca. Mitrović, daleko je dečko od panja. Kažete on je drugoligaški igrač, liga jača od mnogih prvih liga,24 tima. Jel znate koji je to tempo. Sa svojom fizičkim predispozicijama lagano bi igrao u top klubu jer je klasična 9. Neka samo traže naše igrače, a oni da odaberu pravu sredinu u kojoj će igrati.

Katalonija

pre preko 2 godine

u Juveu 25+ svake sezone, lagano...
R

Rodja97

pre preko 2 godine

Bolje džošuu Kinga da dovedu, Vlahović u nicu a Mitar u hofenhajm. Eto
K

Koma

pre preko 2 godine

Ako ode u Juve, svaka čast. Ako... Da ne shvati neko pogrešno, nemam ništa protiv Mitrovića, ali dečko je panj za taj nivo fudbala. Vlahovic je nešto drugo, on može da igra taj nivo. Mitrović je napadač iz doba Džaje i Bekvalca. Vidite gde je Džaja sada, tu je i on isto.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Pa za mrtvog moratu je izmislio fudbal
9

951357

pre preko 2 godine

Hahahahahah, važi :D
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ma ne, nego ne vazi.
V

VAR

pre preko 2 godine

Vlahović u Siti a Mitrović u Juventus, bilo bi lepo.
R

Ronir10

pre preko 2 godine

Ti se razumes u fudbal izgleda bas kako treba.. Sitiju i gvardioli treba super pokretan napadac, tipa jesusa i aguera a ne vlahovic koji je totalno drugaciji tip napadaca.

Katalonija

pre preko 2 godine

Vlahović jeste super pokretan, bez obzira na visinu, tako D Ani tvoje znanje nije baš maestralno... Mada City nije ni blizu najbolji izbor za njega ...
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Pa Vlahovic je duplo brzi od Aguera, o čemu pričaš poznavaoče fudbala. Mora da si pomesao Vlahovica i Jovica, jer ovaj drugi ne moze da potrči.
g

goust

pre preko 2 godine

Daj, ljudi, ne ložite se. Aha, evo, i Rukavina potpisuje, a Kvadrado ide na klupu. Niti jedna ekipa koja negde u svojim ambicijama ima osvajanje trofeja ili igranje u Evropi neće uzeti napadača sidraša, a pogotovo ne Juventus. On nije moderan tip napadača.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Zasto je onda Real uzeo Jovica?. Ok, zeznuli se, promasaj veka, sve to stoji, ali svakako je Mitar i brzi i pokretljiviji kgrac od Jovića, tako da priča ne pije vodu.
S

Sadikacudo

pre preko 2 godine

Cudo ne dovode Sadika
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Sto ne dovede obojicu...?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Braco cigani ne budite ni u ludilu kao gospoda sa druge strane!!!!! Ovaj momak je apsolutni car, pozelimo mu svi da ode u Juve stvarno!!!!! Zasluzio je da igra u velikom klubu, ima samo 27 godina i dobar deo karijere ispred sebe. Setimo se samo kad je nasim ljudima kupovao karte da bi gledali Zvezdu protiv Totenhema iako je bilo zabranjeno. Ne budimo kao oni ni u ludilu, njihovo vredjanje Luke Jovica koji je u Realu govori sve o tezini njihovog stanja......
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Bravo brate severni! Samo jedna ispravka, ne generalizuj, ima mnogo Grobara koji su normalni i koji nemaju ništa protiv Jovića, ali svuda imaš iskompleksirane klince kao kod nas ovog što se potpisuje sa brojevima i što ima hiljadu nadimaka, eto on ima kompleks od svakoga ko je iz Partizana i šta sad, treba nas sve navijače Zvezde generalizovati zbog tog malog tužnog čovečuljka? Nemoj tako. Za njega je i Milenković rupa samo zato što je igrao za Partizan.. Ima normalnih i sa jedne i sa druge strane , ne generalizuj. Napred zvezdaa aleeee
S

Saklamanski

pre preko 2 godine

Ja prvi put vidim da neko vredja Jovica. Krivi ste vi i vase poredjenje i price kako je jovic ovakav i onakav a trenutno je prijatelju nikakav, u poredjenju sa mitrovicem i vlahovicem nikakav. To je fakat cele price
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Morate jednom da shvatite da niko od grobara ne pljuje Jovica zato sto je iz zvezde, vec zato sto ne zna fudbala. Decko je teska panjina bez kvaliteta, i to je jedini razlog zasto je na tapetu. Kad to razgranicite, bice vam mnogo lakse. Kao treci napadac reprezentacije moras da imas neki kvalitet, narocito ako si alternativa za zveri kakve su Mitar i Vlahovic. Pavkov i Joveljic bi vise znacili od njega, a i oni su zvezdini. Despotovic tek, isto zvezdin. Prijovic i A.Pavlovic su bili potencijalna zvezdina pojacanja, i iako sam voleo da dodju u Partizan, nadao sam se bar da ce doci u zvezdu jer bi rehabilitovali karijere i značili A timu. Prijovic bez obe noge nam duplo vise doprinosi nego Jovic. Nema tu klubastva, jednostavno momak pre svega nema kvalitet, a voljni momenat mu je u minusu. I zamisli sad, ubacis igraca koji em ne zna lopte, em nece da trci. Igrac manje na terenu. Stealth tehnologija- nevidljivi.
@

@Blajvačo

pre preko 2 godine

Pa niko ni Mitrovića ne razapinje što je iz Partizana nego što je panjina teška. Jović je bar bio najbolji strelac Lige Evrope, za Mitra nisam siguran da je igrao bilo koje evropsko takmičenje? Ako jeste to je bilo pre 10 godina, 10tak minuta po utakmici.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Da ne polemisemo puno, jer cinjenice sam vec napisao u ranijem postu, Mitar i Vlahovic su zveri za panjinu Jovica. Decku zelim sve najbolje, i vrhunsku karijeru u buducnosti, ali od toga nema nista, zbog pomenutih nedostataka. Imao je jednu user sezonu i to je to. Dobre sezone su imali i Pjontek, Beloti, Matri, Sobis, Soldado, Alkaser i mnogi drugi, pa su neki napravili karijere, neki nisu, a svi su bolji igraci od njega.
K

Koma=953157

pre preko 2 godine

Kako sad ovo? Zar on nije "drugoligaški igrač" kako su ga ovde predstavljale pojedine iskompleksirane persone? :) Bravo Mitre, zaslužio si!!
K

Koma

pre preko 2 godine

Pa sam si sebi odgovorio. Zar on nije drugoligaski igrač? Jeste ili nije?
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Razlika je ogromna Vlahovic moze da trci Mitar ne...zato ga je benitez i oterao i doveo rondona...on je box igrac kad imas posed i loptu u sesnaestercu pre bi prosao u cityu liverpulu jer tamo c fora nema a pritisak konstantan. Juve tako ne igra ,njima treba brz igrac kao Vlahovic koji se otvori u prostor...a toga na trzistu nema mnogo.
S

Saklamanski

pre preko 2 godine

Ti to hoces da kazes da je fulam tolkko napadacka ekipa da sve spakuje u 26 i onda mitrovic samo poklapa te lopte? Jel bar procitate te gluposti koje napisete ili ih pisete iz ciste dosade??
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Da su imali Mitra ove sezone, bili bi glavni kandidat za titulu.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Zna i Juve da ono sto je iznedrila nadaleko cucena crno bela akademija ne moze biti promasaj! Nemate pojma Juventini, poslusajte delije, prelistajte zvezdinu reviju i rsb forum i shvaticete da je to samo grovarsko preuvelicavanje crno bele akademije i odmah cete promeniti mislienje i razmatracete vukana i pavkova umesto ta dva panja koje razmatrate!
1

1512121230123

pre preko 2 godine

Kao što ga svake godine napada Barselona, Man Junajted i Man Siti, a na kraju niko ni ponudu ne pošalje... Mitar jeste mašina kad igra za reprezentaciju, neko ko igra sa najviše srce, ali daj da se ne lažemo. Tu Vlahović može eventualno da pređe u neki ozbiljniji klub, Mitar teško. 18 golova u Čempionšipu i nije baš neki kriterijum koji gledaju timovi koji pucaju na vrh Evrope... To može gledati neki Everton i slično, sredina tabele liga petice i to je maks.
K

Koma=953157

pre preko 2 godine

kako bih voleo da ti vidim facu kada bude potpisao za nekog prvoligaša iz Lige petice, uh! :) Biće suza stihovi će teći hahahahaha
M

Mindara

pre preko 2 godine

Ne moze niko da me ubedi da je Mario Mandzukic bolji spic od Mitra, a gde je sve igrao. Tako da Mitar moze u top klubove liga 5ice.
A

Ahahah

pre preko 2 godine

Ma i veljkovica dovode