Juventus ne odustaje od Sergeja! Nudi Mandžukića ili Kvadrada plus pare...

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.07.18. | 14:53

Italijanski šampion i dalje u igri za Srbina

Iako je izgledalo da je dovođenjem Kristijana Ronalda završio sa velikim transferima ovog leta, Juventus ima u planu da dovede bar još tri velikia pojačanja – vezistu, beka i štopera.

A nije još odustao ni od Sergeja  Milinkovića Savića! On je jedna opcija, a druga je Pol Pogba. Obojica su teško dostupne mete, ali ne i nemoguće. Šansa postoji za jednog od njih...

Izabrane vesti

Kada je pokrenuta operacija dovođenja Ronalda, prekinuti su pregovori sa Lacijem oko srpskog veziste i Real je iskočio u prvi plan za kupovinu Sergeja. Međutim, Juventus još nije odustao iako Klaudio Lotito i dalje traži za Srbina više nego što Juve ima nameru da plati.

Poslednje vesti sa Apenina glase da je Juve spreman da u priču uključi i jednog dvojice svijih fudbalera: Mandžukića ili Kvadrada!

Lotito za Srgeja traži 140.000.000 odmah ili 155.000.000 evra u ratama. Za Juventus je to previše i zato su Rimljanima predložili da uključe Mandžukića ili Kvadrada koji se veoma dopada treneru Simoneu Inzagiju. Lacio je ostao bez Nanija i Felipea Andersona, tako da bi Kvadrado savršeno popunio tu rupu. Što se tiče Mandžukića, on je nezadovoljan pozicijom u Juventusu i želi da igra klasičnog centarfora, a posle dolaska Ronalda će imati još manju šansu za to. Međutim, pitanje je kako bi mu i Lacio ispunio tu želju jer je Imobile neprikosnoven u špicu. Vrlo je verovatno da bi Nebeskoplavi pre uzeli Kvadrada nego Mandžukića jer im je potrbeniji takav profil igrača.

Još se ne zna koliko bi novca Juventus ponudio uz Kvadrada. Ali Kolumbijac po današnjim cenama vredi makar 30.000.000 evra. Takođe, Juventusov plan je da Milinković Savića plaća u ratama u naredne dve godine. Uostalom, na dvogodišnju otplatu su došli i Iguain pre dve godine, i Ronaldo sada. Pretpostavlja se da bi poslednja ponuda Bjankonera glasila 80.000.000 evra plus Kvadrado za Sergeja.

Na potezu je Lotito koji čeka Real...  


tagovi

Sergej Milinković SavićHuan Kvadrado

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara