Komentari na vest

Juventus nije samo Ronaldo, malo je i Morata: Proključala španska krv i spržila Lacio (VIDEO)

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Sad još da se osetite Portu.
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

I za Dibalu pa momak je potencijalno zlatna lopta a Juventus ga kanali evo vec nekoliko godina...
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

I ovaj je kao neki igrac...Koliko su na ovoga skrsili love kad se svi transferi saberu? Solidan da je on igrac u polju nije rodjeni strelac solidan napadac i nista vise...Kolko bi danas kostao jedan Bobo Vieri recimo?
Z

Zasto

pre oko 3 godine

Niko ne napise "Bravo Morata" kad covek odigra dobro, a kad je nemac pojma, svi ga pljuju. A decko zna da odigra i dobro, i bio je solidan ove sezone
c

cccc

pre oko 3 godine

Juventus nemogu očima videti ali mora se priznati da im nije sudjen čist penal. Više se nezna šta je penal a sta nije.
E

Erector

pre oko 3 godine

Sudija je tu pogriješio, ali je kasnije pogriješio kad Alex Sandru ili Danilu, nisam siguran kojem od njih, nije dao crveni, pa čak ni žuti, kad je laktom udario Koreu
L

Lazio

pre oko 3 godine

Penal im nije dosudjen jer je u nastavku te akcije Juventus dao gol. Morata jeste pao, Marusic ga je vukao, Lazio je uzeo loptu, napravio kontru i onda poklonio loptu malom nosatom smradu Kjezi i Juve je dao gol. Nemoj da mislis da ne bi vratili VAR da im daju penal, to je nemoguce. Correa je popio lakat u glavu i pre toga bio fauliran na ivici kaznenog i niko nije dobio zuti.
R

Realan...

pre oko 3 godine

Druze,ne ta situacija...Igra rukom je bila,o tome se radi...
9

951357

pre oko 3 godine

Ronaldo ušao na kraju, ali sve vreme uz liniju i ekipu da motiviše i da podršku. Pravi vođa i verovatno igrač sa najizraženijom željom za pobedom na svetu.
i

interr

pre oko 3 godine

Vodja mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstvenu sujetu da bi tim funkcionisao. Kristijano nije vodja, samo je izuzetan golgeter sa neverovatnim osećajem za gol.
i

igimigi955

pre oko 3 godine

njake mi se od te njegove motivacije.. oce da bude u centru pažnje samo. I ovi naslovi novinarski, svaki pokret Ronalda se objavljuje bez razloga, samo radi klikova. I evo na kraju utakmice u kojoj nije igrao, opet o Ronaldu... niđe veze
n

nerealno

pre oko 3 godine

Igrac koji je osvojio sve sto moze u karijeri, direktno njegovom zaslugom i pojavom, i on po tebi nije vodja, a ti si vodja??? Hahaha... Pa sta necu sve procitati, a covjek i sa Portugalom, tada realno repreznetacijom b klase uzeo Euro!!! Pa bez njega u timu i njegove harizme oni ne bi grupu prosli na to Euro, ali grupu Kvalifikacija!
K

Khimik

pre oko 3 godine

nerealno, Ronaldo je promašio penal protiv Austrije na EURU 2016 u grupi. Zbog njega je malo falilo da Portugal ne prodje ni grupu.
i

ivica kralj

pre oko 3 godine

nerealno, vidimo sada u Juventusu kako je osvajao svojom zaslugom. Sa Realom osvojio 3 LŠ zaredom, promeni klub i sada ne moze da prodje ni osminufinala. U Realu u LŠ davao 15,16,17 golova po sezoni, a sada za 3 sezone u Juventusu je postigao 14. Ronaldo je dobar igrac, ali bez vrhunskih suigraca oko sebe, on je nista.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

@ivica kralj- Kralju, pa skoro svaki igrac je nista bez vrhunskih saigraca oko sebe. Lik je najbolji strelac u istoriji i ti pises ovakve nebuloze. Ne znam sta vi zamisljate u fudbalu, da covek uzme loptu i predribla celu odbranu i d*petom utera loptu kao na skolskom. Mesiju samo par puta prolazilo za rukom da prodje pola terena i da gol, ali nije to mogao da saigraci nisu odvalacili igrace i otvarali mu prostor koliko toliko. Mesi osvoji LS sa mozda jednim od najcih veznih u istoriji (Cavi, Iniesta i Buskets) i mozda najboljom trojkom napred u istoriji (Mesi, Suarez, Nejmar). Kad se vise tih igraca nema, vidimo rezultate. Da ne pricamo da pola tima godine u to vreme bilo iz Barse. I hoces mi reci da Argentina nije imalo brutalano dobru sredinu i napad jedno vreme. Prosto falio je dobar trener i dobar sklop igraca, ali cenjenica je, koliko god licno ja mislio da je Mesi po taletnu daleko bolji od Ronalda, da bih radije imao u svlacionici imao igraca poput Ronalda nego Mesija. Bas zbog to njegovog "divljanja" pored terena. Voli covek da bude u centru paznje, ali svakako ne moze da mu se oduzme da je vremenom sazreo kao vodja na terenu i van njega. Pogledaj par klipova sta kazu saigraci za Ronalda i da li je dobar lider ili nije. Uzeo sam Mesija za primer, jer pretpostvaljam da njega velicas, jer je obicno je tako kad se ovaj drugi pljuje. Dodao bih je jedno, Dibala nikad nece biti ni blizu Zlatne lopte, niti ima covek kvalitet za to. Pogledajte KDB i Salaha. Oba igraca su godinama jedne od retkih konstanti u svojim timovima i glavni igraci,a nisu ni bili u top 3. Pa taj Salah koji je "precenjen i koga Liverpul treba da proda da uzme pare" je mozda i trebao da osvoji Zlatnu prve sezone u Liverpulu, ali mislim da su ljudi bilo u fazonu one season wonder i dali mu onu nezasluzenu nagradu za gol godine kao kompenzaciju. Da ga nije Ramos izlomio na pocetku utakmice i oni nekako osvojili LS, time bi Salah osvojio Zlatnu loptu. Pa cak ni Azar nije bio u top 3. Dibala nema kvalitet ni konstantnost kao pomenuti igraci, tako da manite se tih prica da je covek ne znam kakva klasa. Nije!
t

trenutno

pre oko 3 godine

Juventus polako i treba da se zahvaljuje Ronaldu i da gradi igru na Kijezi i Dibali!!! Jer je Kijeza najbolji italijanski igrac bez dileme, masina momak, svaki mec najbolji igrac, ne pada u formi gine na terenu, buduci kapiten siguran sam u to!!!!
@

@ssss

pre oko 3 godine

Dibala,Kijeza,Rabio,Bentankur,De Liht....Juventus ima
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Матори ај мало охлади се и схвати шта си рекао.Данас су добили без њега ок,јел било заслужено? Апсолутно не.Лацио их је размонтирао, то што јувеу није свиран пенал је друго,али их је Лацио убио.И да онај штопер Лациа се није погубио код другог,и Сергеј био несмотрен код трећег,не би ништа ни било од јувеа.Пирло да је паметан да сваку текму гура демирела и де лихта као тандем,а не више на ону двојицу,старији су људи не могу ни они више да издрже тај темпо,а Пирло ако успе да пробуди дибалу,и морати да игра у континуитету и уз њих двојицу напред додаш и Кристијана и кијезу имаш један веома веома паклен напад,а везни рабио и Ремзи на пример.И мени су они тако и даље најбољи тим у Италији, и даље сматрам да ће освојити титулу,чак мислим да могу лепо догурати и у Европи уз мало среће, наравно то све под условом да Роналдо и кијеза добију помоћ у виду бар морате и бар мало или најпре дибале или кулушевског.
S

Strasno

pre oko 3 godine

Kijeza najbolji italjanski igrac. Boze sacuvaj