Komentari na vest

Juventus prvi čestitao Interu titulu, Anjeli se poklonio prijatelju Žangu, a Paratići Konteovoj strasti

M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Što im ne bi čestitali, i Lesteru su svi čestitali kad je osvojio Premijer ligu hahaha(možda baš nije prikladno poređenje, ali poenta je jasna).
p

pirlo out nedved out

pre gotovo 3 godine

Juve i ne dozivljava Inter kao ozbiljnu konkurenciju. Klub koji se bori za titulu jednom u 10 do 20 godina. A o ovakvim gestovima da cestita pa to milanski i rimski klubovi ne znaju ni da postoji. E zato Juve ima toliko navijaca. To ili imas ili nemas. Rasterati upravu i od sledece godine po starom, dominacija kao i u prethodnih 100 godina
I

Inter

pre gotovo 3 godine

Od 2000-ih pa do pocetka dominacije Juventusa, Milan je uzeo 2 Skudeta, Juventus 3, a Inter 5, eto kako se Inter bori za titulu na svakih 10-20 godina. Inter osvaja titulu bez pomoci sudija, oni ne funkcionisu po principu Juventusa. Evo kad je zakazala pomoc Juventusu vidimo na kom je nivou taj klub, grcevito se bori za plasman u LS. Zato su po broju osvojenih titula u LS na nivou Notingem Foresta, i zato Juventusu ni ne treba cestitati titulu, jer 70% Skudeta su pod nekom mrljom. S druge strane, Juventus i treba da cestita Interu titulu, jer su im ovi pokazali kako se to osvaja na posten nacin.
V

Veliki Juve

pre gotovo 3 godine

Gospodski veliki Juve. To je ta razlika izmedju tradicije i plastike. Treba znati i izgubiti. Sa stilom GRANDE JUVE
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Juve nema nikakvih dodirnih tacaka sa stilom, ali zato ima dodirnih tacaka sa lopovlukom.
I

Inter

pre gotovo 3 godine

Svaka cast za ovo cestitanje na drustvenim mrezama, to je nesto najpostenije sto je Juventus uradio u svojoj istoriji. Ali Anjeli i Paratici kao cestitaju Interu, ali potenciraju pricu o njihovom klubu, jedan prica o buducnosti, a drugi o proslosti. Kad vec cestitate onda to uradite na pravi nacin. A to kako niko u istoriji nije vladao koliko i oni to je teska zabluda, pa evo Bajern ima istu vladavinu u Nemackoj.

nikola.p

pre gotovo 3 godine

Stara Dama! Poštovanje... Čestitke Interu. A klinac "tako treba", trebao bi da uči šta znači pojam "veći", jer se on meri rezultatima u sportu, broju pobeda, trofeja... Znaju li klinci da Inter i svi zajedno ostali nemaju titula koliko Juventus. Bez uvrede, samo činjenica. Sportski pozdrav! Srećan Vaskrs!
t

takoitreba

pre gotovo 3 godine

bravo tako i treba i to je normalno...cestitati boljem, vecem , jacem, i popularnijem klubu.
J

Jova1245

pre gotovo 3 godine

Kome cestitali!? Realu ili Interu. Malko si pobrkao nesto. Ljudi gospoda pa prvi cestitali ali ti to ne razumes zato i pises gluposti i nebuloze!
J

Juventino10

pre gotovo 3 godine

Kako je zalosno kad ovako neko sebe laze