Andrea Anjeli i Fabio Paratići (©Reuters)
Andrea Anjeli i Fabio Paratići (©Reuters)

Juventus prvi čestitao Interu titulu, Anjeli se poklonio prijatelju Žangu, a Paratići Konteovoj strasti

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.05.21. | 18:12

Bjankoneri se džentlmenski poneli prema uspehu velikog rivala

Inter slavi titulu, a cela Italija svrgavanje Juventusa sa šampionskog trona posle devet uzastopnih pehara najboljeg kluba na Čizmi.

Interovi navijači već se okupljaju na centralnom trgu u Milanu kako bi započeli slavlje, a dok društvene mreže “gore“ od čestitki sa svih strana, najveću pažnju privukao je potez dosadašnjeg prvaka Italije Juventusa koji je prvi javno čestitao Nerazurima na velikom uspehu – 19. Skudeto u klupskoj istoriji, šesti u trećem milenijumu.

Izabrane vesti

Juventus je svrgnut sa trona posle devet titula iliti od 2012. godine, kada je do istog odveo upravo Antonio Konte, danas čovek koga svi navijači Intera dižu u nebesa.

“Svaka čast za Inter i osvajanje titule prvaka Italije za sezonu 2020/21“, napisali su Bjankoneri na društvenim mrežama.

Ubrzo potom oglasio se prvi čovek kluba Andrea Anjeli koji je čestitke uputio direktno vlasniku Intera Stivenu Žangu.

“Svaka čast Stivene. Srećan sam zbog tebe i ponosan na to što si veliki, častan rival na terenu i pravi prijatelj van njega. Vratićemo se na vrh“, objavio je Anjeli.

Daleko opširniji bio je generalni direktor Juventusa Fabio Paratići.

“Čestitamo Interu i Antoniju Konteu. Znamo da je iza ovog uspeha velika strast, ljubav prema igri, žrtvovanje, znamo koliko je teško osvojiti titulu, koliko je teško ostati na vrhu, pogotovo kao mi 3.000 dana“, izjavio je Paratići za italijanski Skaj i dodao:

“Ono što smo mi postigli je istorijski rekord, jedinstven za Seriju A i praktično jedinstven na planeti. Čestitam Interu, zaslužili su Skudeto i skidam im kapu“.

Paratići se osvrnuo i na priče da će Andrea Pirlo definitivno ostati bez posla u Juventusu na kraju sezone.

“Pričam s Pirlom svakodnevno, nekoliko puta dnevno. Iskreno, ne vidim razlog da moramo da pričamo nešto više ili novo u odnosu na ono o čemu pričamo i sada“.



tagovi

Fabio ParatićiAndrea AnjeliStiven ŽangInterJuventus

Obaveštavaj me

Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara