Komentari na vest

Juventus se priprema za život bez Vlahovića: Novog špica locirao u Engleskoj, u prednosti je u odnosu na Milan i Romu

V

Veljko9

pre 10 meseci

Jedva cekam da Vlahovic dodje u tim koji igra fudbal i da krene da reseta pa ovi misevi koji ga vredjaju da se vrate u rupe!! Momak dao 50golova za Firencu koja se borila za opstanak i doso u Juve gde su najbitniji igraci povredjeni i jos mu je trener Allegri koji ga gura da igra sa jos jednim spicem, bezi bilo gde Dusane Silni!!

elmagico

pre 10 meseci

bukvalno pre par sati Skamaka izjavio da zeli u Romu i samo Romu, i da bi mu bila cast da ga trenira Murinjo, o kakvoj prednosti Juventusa pricate xd
B

Brazil

pre 10 meseci

Mislim da se Vlahovic dogovara sa Celzijem,a Napoli ako utopi dobro Osimena,moguce i oni da ga kupe od Juvea to bi bila tamo prava senzacija. Kako je Juve ovako pao,a toliko dominirali poslednjih 12 godina to ni oni ne znaju. Ali stalno su u nekim namestaljkama ucestvovali,stalno kaznjavani za to.
a

auuuh

pre 10 meseci

Pa jel ga iko trazi ili ga ne trazi? Sve su dakle spekulacije, a nema ni jedna konkretne ponude. Samo pumpanje po medijima. Kao i za SMS-a godinama. Vlahovic je pri kraju prvenstva italije izgubio mestu medju startnih 11. Golove je davao retko, a bivao povredjen non stop. Sve su to stvari koje bogati timovi ne vole. On ce da ostane i da ulazi sa klupe u Juventusu. U zimskom prelaznom roku verovatno pozajmica. A vi se lozite i dalje, nije prvi put!
O

Orao

pre 10 meseci

Vidi, ovako. Nije bitno volite li ili ne Vlahovica. Decko ima najbolje napadacke kretnje koje sam video u zadnjih nekoliko godina. Da je igrao prolae sezone u Milanu, dao bi preko 25 golova.
I

IDE

pre 10 meseci

smehoteka vlahoteka u bolonjicu