Komentari na vest

Juventus u dugovima do guše, Ronaldo hoće da ga zakopa: Na osnovu tajnog dokumenta potražuje 19.900.000

T

Trololo

pre preko 1 godinu

Zakopaj Ronaldo ovaj lopovski klub!!
C

CL16

pre preko 1 godinu

mediji sad caprkaju dje god stignu, i kace, i sto jeste i sto nije! :) ne bi me ni malo iznenadilo da je sva ova medijska frka smisljena od strane Juventusa kako bi se zaradio ogroman novac! :) a ljudi samo klikcu i kupuju novine... :) PSG je objavio minus od 370 meleona... ovaj minus Juventusa je mala maca! koliki li su minusi kod ostalih, sta mislite? a pise se samo o Juventusu? :)
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Kako se masa samo nasladjuje. Najbolji su navijaci Milana. Nije ih bilo nigde godinama, osvoje jednu titulu a ni sami ne znaju kako i eto ih da komentarisu. A sto pola igraca odlazi za dz, nema veze.Anjeli je bio predsednik kluba a ne vlasnik. Kazne koje ce on dobiti nemaju veze sa klubom. A kad se knjige ispeglaju i ociste, Elkan ce upumpati svoje milione. Ne mora da ceka odobrenje od nekog investicionog fonda ili ko zna koga. Milijarderi su sa F1 presli na fudbal, tako da oni klubovi ciji vlasnici imaju pare, tu nema zime. A UEFA ima propise dok im pare ne zaigraju ispred ociju. Siti i PSZ su najbolji primer. Ko misli da ce oni uraditi nesto posteno... Na kraju, ni Real ni Siti ni Juve pa ni Barsa nisu krenuli u muljaze dok advokati nisu sve ispitali i pripremili izlaznu strategiju. Nije to Balkan da se citav UO otima za proviziju od jednog transfera.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Naravno ti si desna ruka anjelia pa znaš kako stoje stvari!!!Sama porodica elkan i nije nešto zainteresovana za fudbal pa i za juventus tako da lako moguće ide prodaja kluba!Eto to je ovako moje mišljenje koje se tebi naravno neće da svidi!!!Nemoj da me krivo shvatiš ne želim da juve bude kažnjen npr. izbacivanjem u serie b jer kalčo nije isti sa i bez juvea kao šta ne bi bio i da nema Milana ili intera!sportski pozdrav i FORZA MILAN!!!
s

sempre19

pre preko 1 godinu

Tu titulu je Milan potpuno zasluženo osvojio, protiv krađa, nepravde i povreda, ali džabe to objašnjavat takvima poput tebe. Bolje se brini za svoj klub, koji će ako ima pravde, bit žestoko kažnjen.
a

alexx

pre preko 1 godinu

strasno je sta su Anjeli, Nedved i posebno Paratici radili u Juventusu ! nadam se da ce odgovarati krivicno za sve ! na zalost i Juve ce platiti veliku cenu...ako ga ne izbace iz lige kaznice ga oduzimanjem bodova i velika novcana kazna mu ne gine ! samo da kazem da je Barsa radila puno gore stvari i stvarno ne znam kako se izvukla !?
e

esex

pre preko 1 godinu

Odvratan,prepotentan,los uzor klincima.sljam,prokletinja,sebicnjak,cmarina.
p

pitanje

pre preko 1 godinu

ako tebi neko ponudi 19 miliona sa strane a da ne kazes nikome sta bi ti uradio? Ovo je vise problem juventusa sto je hteo to da uradi nego bilo sta drugo
e

esex

pre preko 1 godinu

Pitanje.nisi dobro razumeo tekst.on nije hteo da pristane na smanjenje plate za vreme korone pa kako i ostali igraci ne bi pravili problem,ronaldo je u dogovoru odglumio da pristaje na smanjenje a da mu se u tajnosti isplati ceo iznos..
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ja ne vidim sta je problem. Je l su se obavezali da isplate? Jesu. Zasto je sad on los sto trazi ono sto mu pripada? I kakve veze ima da li ce da uzme 500 miliona pa mu je kao malo, nego hoce i ovo? Njegove su pare, moze da ih trazi. Da ne bi ti mozda oprostio 20 miliona?
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Zato je Anjeli i zapeo za super ligu, to mu je bila izgleda slamka spasa. Jos kada bi i ona baba Florentino Perez otisao iz Reala…
S

Stara dama uvijek ima

pre preko 1 godinu

Lako je meni za njihove probleme,imaju vrijedan igrački kadar koji će Englezi da razgrabe ako im neko ponudi.
J

Južni

pre preko 1 godinu

@Juve 1982 Jel VAS ne može ubiti Anjeli? 😁 Lepo je što navijaš, ali mi je uvek komično kad vidim likove poput tebe. Bez loše namere. Podsećaš me na one iz Kine, Japana, Bangladeša ili Kameruna što su najveći navijači Liverpula, Reala, Juventusa i ostalih zapadno evropskih klubova, a 99,99% njih u životu nije bilo ni na jednoj utakmici tog kluba. Po niku rekao bih da imaš 40 godina, što mi je tek komično, ako je istina. Slažem se, preživeće Juventus, kao što će i uvek da posluje u sivoj zoni i da mulja. Prosto to im je DNK kluba. Dotad nemoj mnogo da mi se sekiraš 😄

bojke

pre preko 1 godinu

Ma bas sad kad je afera odjednom procureli neki tajno dokumenti. I odjednom posle 3 god Ronaldo se setio da mu ovi duguju 20 mil mozes misliti
m

magija

pre preko 1 godinu

A koliko je to knjigovodstveno?
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

Izaberi sebi slavu akonte vec nisu naucili. I
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

Mozes sam da izaberes slavu, idi do crkve da se krstis, vidis sta su ti uradili komunisti.
D

Dosta je, previše je

pre preko 1 godinu

Bacite ga 5.ligu. Klub "Afera".
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Koji su oni velikanani imaju dve lige šampiona I 25 ukradene titule u Italiju. Polako ali sigurno idu u zaborav. katanac
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Zvanično, Juventus je drugi najbolji klub na svijetu u 20. vijeku. Zvanično, i danas, u toku godine ubjedljivo najviše minuta za svoje nacionalne selekcije odigraju fudbaleri Juventusa. Zvanično, prvi klub koji je osvojio sva službena UEFA i FIFA klupska takmičenja. Ko ne vjeruje, neka popodne malo i čita.
S

Special three

pre preko 1 godinu

A ligu Konferencije baki? Ima li to Juve?
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

KATANAC I REŠETKE. Najmanji i najgori klub od svih evropskih velikana. Već sam pričao da će tek boleti izgubljena finala LŠ. Izgoreli od želje.
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Druže ne sikiraj se, čuvaj zdravlje. Preživio je Juventus i teža stanja od ovoga. I kad god posrne, Stara Dama ustane, ispravi se i bude jača. Anjeli nas ne može ubiti. FGJj