Komentari na vest

Juventusov heroj je Milanovo dete kojem je 22. oktobar suđen da rešava derbi (VIDEO)

N

Nepravda je

pre 6 meseci

ovakav ishod derbija.Ko je gledao video je da ih je oslabljeni Milan pritiso imao predobru sansu Ziruov sut gde je Scesni skrenuo loptu u kornu bukvalno vidjenu u golu.Detalj presude naravno crveni karton ali i zaista srecno dat gol Juvea gde lopta skrece od igraca Milana i vara golmana.Vratice se ovo Milanezima jer su sigurno bolja ekipa od Juvea sto ce se i videti u nastavku prvenstva.
M

Milanezi su svi gradjani Milana

pre 6 meseci

*Milanistima
M

Milanezi su svi stanovnici Milana

pre 6 meseci

*Milanistima
m

misrr

pre 6 meseci

Nije milanu kriv ni sudija koji je iseckao igru na max,ni to što je juve bio išta bolji,kriv je ponovo pioli,kakve besmislene izmene,ko je pratio meč video je da je svakom izmenom sve više uništavao milan, umesto da nakon crvenog vadiš žirua ubaciš okafora i imaš dve rakete napred za kontre uz pulišića,lik ostavlja sidraša, i nije mu prvi put to da radi,i što je najgore kasnije vadi tog sidraša i ponovo ubacuje drugog sidraša iako je video da tako ne ide, bukvalno je zaklao svoju ekipu večeras,i šta radi lik sa okafora,čovek mu je igrao dok nije dao golove na dva uzastopna meča,od tad umesto da mu igra više on mu ne da uopće da igra,uništiće liku i formu i motivaciju i kasnije će biti " ne valja igrač "

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Plus za ovo, ali, jos kako je kriv i ovaj nazovi sudija, kriminalan je bio u prvih 45 minuta. Kaze se "sa OkaforOM".
?

??

pre 6 meseci

@francuska sto ste toliki namcori? Ovde se komentarise tema koja je data, iznosi se svoje misljenje. Nije bitno dal neko pise "neznam" ili "ne znam". Jel moguce da toliko uzivate da nekog kanalite? Otkud znas ko je sa druge strane? Nije tema pravopis
N

Nasa lepa srpska jezika

pre 6 meseci

Bitno je.
m

misrr

pre 6 meseci

Šta radi sa njega-šta radi sa okafora , nisam mislio šta radi sa njim-šta radi sa okaforom

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Ne kaze se sa njega nego sa njim, vrlo dobro znam sta sam napisao i zasto sam te ispravio.
O

Ovom Milanu

pre 6 meseci

Treba srušiti stadion, dići neki spomenik ili ostaviti one stepenice kao nešto istorijski i ugasiti klub. Nikada više oni neće biti veliki klub i onda zašto da postoje uopšte kada su već skoro 15 godina na nivou Atalante. Ovako lepo, ugasiš se, postaneš deo istorije i eto.
X

Xncn

pre 6 meseci

Šta da kaže Đenova koja je 4. najtrofejniji italijanski klub, veliki klub sa istorijom, tradicijom, navijačima a poslednju titulu uzeli u vreme kad je Musolini marširao u Rim? Ili možda Šalke, Totenhem, Atletik Bilbao, Notingem Forest...Sve je to normalno, to je sport. Upravo je u tome i lepota što se nekad dugo čeka za trofej. Nije kao u ovom našem cirkusu gde 1 od 2 kluba, za koji uzgred svi živi navijaju, mora da bude prvak...
@

@Xncn

pre 6 meseci

Druže, Serija A je postala razvojna liga za PL, a PL je razvojna liga za Real, Barsu i Bajern. Treba čudo epskih razmera da se desi da u Italiju ponovo krenu da dolaze najbolji Svetski igrači, a realno je da se to neće desiti. Notingem se možda i vrati, ali Milan nema šanse. Pazi šta ti kažem, Milan do 2030 neće biti šampion, a bar 3x neće biti ni u top4. U LŠ ispadaju u Ligu Evrope.
G

Gost999

pre 6 meseci

Juventus dobio juventusovski, uz dosta srece, dosli po X, usla odbijanka, Milan nista nije ni igrao ni uradio tokom cele utakmice. I to je to.
K

Kao što

pre 6 meseci

Sam i rekao. Liga bez briga. Dva propala tima se dodavali loptama, dok igrač jednog tima nije napravio grešku u skladu sa svojim fudbalskim znanjem, pa je onda igrač drugog tima šutnuo frljoku koju deda na golu nije mogao da odbrani, ali ne treba mu zameriti, podneo je prijavu državi za kolica. Ne do Bog nikome da navija za klubove iz ove male države.
G

Gost39

pre 6 meseci

Pratim Alegrija još od kako je trenirao Kaljari ( tad mi je bio najgotivniji), ali večeras je nadmašio samog sebe. Protivnički deda od golmana sakupio nekoliko minuta igre u dve godine, ej, dve godine, 55 minuta njegov tim ima igrača više, i pobedi zahvaljujući nekom srećnom karambolu, da ne kažemo faktoru Krunić. I još on se dere i bacaka sako i kravatu. A brat naš Vlahović ne dade ga ipak ni trećem golmanu Milana, dve dobre šanse je propustio. Očekivao sam neke kikseve golmana kao juče na Arsenal-Čelsi, ali me je deda Mirante prijatno izenadio.
p

pjer

pre 6 meseci

Koliko jedna i bedna utakmica ...nekada igrali Del Piero, Nedved na drugoj strani Sedorf i ostali majstori a sada gledamo Zurua ili Rabioa i ostale Indijance...
?

??

pre 6 meseci

Tad se nije znalo ko je jaci i ko je imao zvucnija imena

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Milan je imao zvucnija imena i bolju ekipu.
M

Macola

pre 6 meseci

Jedan od derbija Calcia koji nikada nije imao neki žar, ako govorimo o velikim mecevima ovaj je ubjedljivo najmanje zanimljiv unazad pa i 20 god.
B

Bebeto

pre 6 meseci

Kako da ne?! Redovno je gubio od Juventusa tih godina.
K

Kakve nebuloze

pre 6 meseci

Naprotiv, bili smo znatno bolji i od juventusa i od Intera i na terenu smo zasluzili sve trofeje. Derbi koji nikad nije imao neku draz? Boze me sacuvaj i sakloni.
M

Macola

pre 6 meseci

Kakve nebuloze@ Vise 'vatre' ima kada igraju Juve vs Roma /Fiorentina nego kada se igra protiv Milana. Prosto Juve i Milan nikada nisu uspjeli da izgrade taj kult rivalstva, duel dvije najtrofejnije ekipe Italije je cesto predosadan. Tesko je priznati ali tako je.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Macola, verujem da to tebi mozda tako deluje sa strane, Milanisti sasvim sigurno ne gledaju i ne razmisljaju tako.
P

Prijatelj

pre 6 meseci

Ozbiljan krs je ovaj Juventus
B

Bdt

pre 6 meseci

Utakmica na nivou treće međuopštinske lige Moldavije. Jović i Vlahović pokazuju zašto za njih ne bi trebalo biti mesta u reprezentaciji. Vlahović prvenstveno zbog ponašanja, mada i forma mu je bože sačuvaj već dugo vremena, Jović zbog maltene svega. Kostić je bivši igrač, a ja budala što sve ovo gledam.

bojke

pre 6 meseci

Nista losija od utakmice izmedju sitija i arsenala ali posto su ovde italijani ajde da pljujemo, ali kad arteta i gvardiola odigrajh ovako onda je to uzbudljivo takticko nadmudrivanje
m

maarka

pre 6 meseci

Steta za crveni karton( koji je opravdan tu nema sta da se kaze) Milan je do tog sretnog gola Juventusa bio bolja ekipa na terenu i sa igracem manje. Ali ako pogledamo raspored Milana do sada ukljucujuci i sledece kolo protiv Napolia imao je najtezi raspored od svih kandidata za titulu ove godine. Uvijek je dobro pobijediti u derbiju to je istina ali dok god ne gube bodove protiv Bolonje Sasoula Genoe bice u borbi za skudeto. Takođe postujem misljenje onih koji kazu da je utakmica losa da je liga krš ali onda nemojte gledati, danas barem imamo u svakom momentu 3 ili 4 utakmice na tv. Cestitke navijacima Juventusa Laku noc Forzza Milan
G

Gost12345@

pre 6 meseci

Juventus do crvenog karton se branio sa 5 igraca u zadnjoj liniji
x

xxy

pre 6 meseci

Makks u pravu si,komentar na mestu.Jad i beda od fudbala i derbija Italije
D

Dragan VG

pre 6 meseci

Ovo nije derbi Italije. Taj derbi igraju Inter i Juve. Derby d'Italia.

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Ne postoji Derbi Italije, taj izraz je iskljucivo kovanica jednog novinara.
j

je li

pre 6 meseci

Ne postoje ni avioni, to je isključivo stvoreno od braće Wright.
D

Dragan VG

pre 6 meseci

@francuska presuda Djani Brera je skovao termin koji je opsteprihvacen. Ne znam sto se izmislja topla voda. Tebi mozda kao simpatizeru Milana to smeta, pa negiras. Ali samo pogledaj italijanske medije, svetske medije neposredno pred utakmicu...najavljuju derbi Italije. Tako je kako je, to je najznacajnija italijanska utakmica uz milanski derbi.
K

Ko je tj. ko su to svi, mi sigurno nismo

pre 6 meseci

Prihvacen je od strane svih malo sutra. Znam ko je smislio, argument mu je bio da i jedni i drugi nikad nisu ispali u Serie B, a precutao je da ste i jedni i drugi jos pre 90-100 godina trebali da ispadnete, poznato je da je Inter spasen prosirenjem lige (Venecija bila zrtva takve odluke), a i juventus je najmanje jednom neregularno i neposteno izbegao ispadanje tih godina. Milan-juventus je veca utakmica od Inter-juventus, u to sam apsolutno ubedjen.
G

Gost999

pre 6 meseci

Juve juventusovski, uz dosta srece, Milan generalno los, bukvalno jednu sansu nisu napravili za celu utakmicu, stalno su bili za korak kraci. I to je ukratko to.

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

A sut Zirua na dodavanje Leaa?
e

e ovo je sprdnja

pre 6 meseci

Prvi put nakon decenija Milan je jaci od Juvea duplo mozda i opet ni ovakav ne moze protiv njih. Koliko kompleksa je Juve nabio mrcenom Milanu da ovi i to sto znaju ne umeju da pokazu

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Nedostajalo nam je sedam igraca, a bez sudije ne biste ne mogli nista.
J

Juve 1982

pre 6 meseci

Leao je u prvom poluvremenu pravio velike probleme odbrani Juventusa, ali Milan to nije iskoristio. Juventus je sretno dao gol i nakon toga jednostavno nije znao da iskoristi još barem jednu-dvije dobre situacije pred Milanovim golom. Slažem se ovdje sa svima koji su rekli da Milanu fali još jedan klasični napadač. Čestitam igračima obje ekipe na fer igri i borbenosti u fizički vrlo zahtjevnoj utakmici.

Vladan Ocokoljić

pre 6 meseci

Ovi bi se u Premijer ligi borili za opstanak. Zivi krsevi
S

Sempre Ac Milan

pre 6 meseci

Glup potez thiawa,trebao je da pusti kena jer ovaj kakav jeste još bi se i sapleo pred golom!srećan gol odlučio utakmicu idemo dalje glave gore i biće sve OK!FORZA MILAN!!!

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Sa Piolijem nece sigurno.
L

Lykos22

pre 6 meseci

Milan bolji i sa igracem manje...jednostavno nije bilo ni srece ni snage...juventus tim sa dobrim igracima i ocajnom igrom, jedino sto nemaju evropu pa ce se boriti za titulu. Milan veceras nije mogao vise, povrede, crveni i onakav gol...nista strasno ide se dalje. Preziveti PSG i Napoli nekako onda ide laksi raspored.
p

pero7

pre 6 meseci

milan se nije sastavio pogotovo od kada je usao Jovic..zadnih 20 minuta nisu mogli ni. da hodaju..sta ti gledas ...losa utakmica..kad nema Leao i Teo milan na nivou partizana

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Kad nema ni Benasera, onda smo kao zvezda ili nesto malo bolji od nje.
S

Srbija123

pre 6 meseci

Dva naša "mlada milionera" prvo poluvreme su grejali klupu a u drugom su neopaženo ušli u igru.Neopaženo su i završili utakmicu.Do miliona je !!!
k

kockarcine

pre 6 meseci

Ali kaze brat mozda bi je Mirante i odbranio, a ona isla van okvira gola. Ovaj fudbal koji Juve igra je tuzan, oni ne bi sutnuli u okvir gola da Thiaw nije odlucio da izigrava bijesne gliste...
m

moni

pre 6 meseci

Tiaw nepravedno isključen...u drugom poluvremenu sudija delio žute kartone juveu nebi li se iskupio...
D

Djape45

pre 6 meseci

Poslednji igrač odbrane, sa ledja vuče i zaustavlja protivnika ?

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Nije nepravedno, ono je skolski primer crvenog.

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Brate, mogao si slobodno malo i o sudjenju, ovo je bio teski kriminal, pljacka se nastavlja. Crveni kao crveni je zasluzen, ali, zato je sve ostalo za najgoru osudu...

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Inace, danas sam pogresio, psz kod kuce ide tek posle Udinezea, a ne vec posle Napolija...
S

Srpskiigraci

pre 6 meseci

Nisam siguran da li je Jovic uopste imao kontakt s loptom. Vlahovic ima neki problem u glavi 100%. Decko se stalno svadja sam sa sobom. Ljuti se ako golman odbrani, ako ne dobije loptu, ako dobije loptu za koju on smatra da nije dobra, ako on posalje los pas, ako je u ofsajdu, za svaki dogadjaj on dize ruke i nesto dobacuje. Voleo bih da gresim, ali mislim da on njega nece biti nista.
G

Gost321

pre 6 meseci

Bitno je da ce od Joveljica biti igracina
G

Gost999

pre 6 meseci

Ja sam siguran, imao ih je vise, nekoliko puta je sacuvao i odlozio loptu. Sto je dovoljno s ovzirom da je Milan igrao uzasno, i da nijedna od tih lopti nije dosla iz smislene akcije vec su bila ispucavanja. Ali bitno je da se skupe jeftini lajkovi tako sto ce da se opljune po Jovicu. Sasvim korektno odigrao, s obzirom na okolnosti.
l

lol12

pre 6 meseci

Jovic je igrao s igracem manje i saigracima koji nit hoce nit mogu nit znaju da dodaju loptu.S Vlahović je igrao s igracem vise i vise prostora i poseda lopte njegove ekipe
@

@odgovor

pre 6 meseci

Gde Joveljica iskopa, kakve on veze ima?
G

Gost999

pre 6 meseci

Ja sam siguran, imao ih je vise, nekoliko puta je sacuvao i odlozio loptu. Sto je dovoljno s ovzirom da je Milan igrao uzasno, i da nijedna od tih lopti nije dosla iz smislene akcije vec su bila ispucavanja. Ali bitno je da se skupe jeftini lajkovi tako sto ce da se opljune po Jovicu. Sasvim korektno odigrao, s obzirom na okolnosti.
G

Gost0007

pre 6 meseci

Jeziv derbi. Juventus dosao po bod, uzeo 3 i realno je zasluzio. Milan nit zelje, nit snage, nit srece. Utakmicu je odlucio sjajan potez Kina i okret gde je Tsau kao pionir ispao i taj crveni karton. Milanu definitivno fali napadac, ako do januara ne dodje neki kvalitetni, tesko im se pise. Ove reprezentativne pauze ubijaju Milan izgleda.

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Nije zasluzio.
J

JVPS

pre 6 meseci

Gde su oni što su pisali kako su Leao i ekipa mnogo kvalitetniji? A lepo sam napisao u najavi da će Gatti staviti Leaa u džep. Nije Juve kvalitetan kao ostali, ali Juve je Juve, do zadnje kapi znoja za pobedu. FGJ
g

gatimacka

pre 6 meseci

ne znam sta si ti gledao. leao ga ubijao po boku, zato je ovaj i izasao u drugom poluvremenu, a bremen presao na desni bok, da parira brzinom leau koliko moze
M

Mauro Tasoti

pre 6 meseci

Da Milan bez tri startera i sa igračem manje, pobeđen fliper golom. Ali da to je Juventus upravu si, takve pobede + nameštanje.
J

JVPS

pre 6 meseci

@gatimacka video sam koliko ga je Leao namučio, za celo poluvreme dok su imali isti broj igrača nije uspeo šutnuti u okvir. Imao je dva centaršuta koja je napravio zahvaljujući brzini. Ni jednom nije uspeo da predribla čuvara u situacijama 1 na 1. Odlično su ga zatvorili Gatti i Weah.
J

Junker

pre 6 meseci

Kakav je krs italijanska liga, jos su gori ovi polupanci sto su kao fanovi Intera, Milana, Djubrentusa...Ne znam kad sam pogledao goru utakmicu od ove, generalno 90% utakmica u sezoni su im uzasne.
M

Mitros

pre 6 meseci

Bože kakav hrkljuš od utakmice, Milan izmasakriran povredama sa golmanom od sto godina i Juventus igra bunker protiv takvog tima. I sa igračem više nisu nešto pretili, gol je splet srećnih okolnosti više nego neke akcije ili znanja. Baš tanak fudbal na čizmi.
M

Makks

pre 6 meseci

Ovo je derbi Italije? Ovo je fudbal? Katastrofa. Nekad utakmica koja se cekala sirom sveta, a danas Florenci, Tijav, Musa, Adli... s druge strane Rugani, Mekeni... Na sta je spao fudbal.
М

Мад Макс :)

pre 6 meseci

Све се слажем али за то су криви Гравина и компанија који су уништили Јувентус глупостима који сви раде. Јувентус са овим играчима не може боље, Милан није био комплетана ово што сви причају како је у Италији лош квалитет утакмица то је зато што Италијани и дан данас бацају акценат на тактику и фудбал је остао у 90 тим а све остале лиге играју за гол више. Чак и Французи су почели да играју нападачки фудбал и резултати су велики. Јбг

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Milanu su falili MM, Sportielo, 100% spremni Kalulu, Ernandez, Bartezagi (dosta bitno kad nemas prvu opciju na toj poziciji), Loftus-Cik, Benaser, 100% spremni Krunic i Cukvueze- sto je mnogo, mnogo je...
M

Makks

pre 6 meseci

@Franc, zaboravih da je Milanu nedostajao Sportijelo... Izvinjavam se, tek sam sad shvatio zbog cega su odigrali uzasan mec.

francuskapresuda@gmail.com

pre 6 meseci

Mani se ironije, nisam napisao da nisi u pravu, ali, i ovo su objektivne okolnosti.