Kad ne možeš da ga prodaš za dobre pare ti mu produži ugovor: Zijeh u Ajaksu do 2022

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.19. | 18:29

Na radost navijača Kopljanika

Kada ne možeš da ga prodaš za dobre pare, ti mu produži ugovor. Ovim geslom su se očigledno vodili rukovodioci Ajaksa, pošto je klub iz Amsterdama produžio saradnju sa Hakimom Zijehom do 2022. godine.

Sjajni krilni napadač, koji je u prošloj sezoni postigao 21 gol, dugo je bio želja Bajerna. Međutim, šampion Nemačke nije ponudio Ajaksu  zadovoljavajuću svotu novca za obeštećenje. To je bio razlog da ljudi iz Amsterdama reaguju i posle Dušana Tadića blindiraju još jednog člana napadačkog reda koji je predvodio holandskog velikana do polufinala Lige šampiona.

Izabrane vesti

Očekivalo se da Zijeh bude jedna od zvezda letnjeg prelaznog roka,te da napravi ogroman transfer kao De Liht i De Jong. Međutim, sem Bajerna niko nije pokazivao veliko interesovanje.
"Pomalo sam iznenađen što je tako tiho oko Hakima Zijeha. Mislim da je igrao bolje svake godine i njegova statistika je neverovatno dobra. Mnogi klubovi su gledali u to, brojke su im najvažnije, a ne šta on stvarno pokazuje. Ja mislim da je Hakim Zijeh bolji od Mesuta Ozila. Rekao bih im: prodajte ga i onda kupite Hakima za pola novca koji ćete dobiti za Mesuta. Ali neće da me slušaju, ha-ha. Tako da bi Zijeh lako mogao da ostane u Ajaksu", najavio je ovakav rasplet sportski direktor Ajaksa Mark Overmars.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara