(©Reuters)
(©Reuters)

Kad nije doveo Kostića, Totenhem krenuo po Karaska

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 19:27

Belgijanac ima otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra

Hteo je Totenhem Filipa Kostića. Ali, taj pokušaj da ga dovede je bio nekako traljav, nesiguran, pa je sve vreme delovalo da je srpski krilni bek bliži Vest Hemu ili Interu ili Juventusu ili da ostane u Ajntrahtu. Sve drugo samo ne da pojača Pevce iz Londona, kojima je nedostajao „završni pas“, kao što to često biva na terenu.

Kostić je otišao u Juventus, a Totenhemu je ostala rupa na poziciji levog krilnog beka, jer Antonio Konte više voli krilne bekove nego ijednu drugu poziciju u timu.

Izabrane vesti

U sam smiraj letnjeg prelaznog roka Pevci su krenuli u novi lov na brzonogog igrača koji pokriva prostor uz celu levu aut liniju. Ovog puta na meti im je Janik Karasko. Fudbaler koji je bio krilni napadač kada se pojavio na velikoj sceni, a onda je vremenom otišao u „rikverc“, te se obreo na mestu krilnog beka i tu se sjajno snalazi. Baš nekako kao Filip Kostić...

Belgijanac ima u ugovoru sa madridskim Atletikom otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra. I kako piše britanski Telegraf, Totenhem, inače škrt na parama, spreman je da je isplati. Verovatno pod velikim Konteovim pritiskom.

Vremena za opipavanje pulsa nema, zavesa polako počinje da se spušta na „pijacu“, tako da Totenhem mora da reaguje munjevito. Ako je spreman da plati svih 60 miliona, onda može sve da ide mnogo brže, jer bi Atletiku u tom slučaju bile vezane ruke, pregovora oko transfera ne bi ni bilo. Samo da Karasko kaže „da“.

Jedino što će Atletiku onda ostati premalo vremena da nađe novo rešenje za levi bok...


tagovi

Janik Fereira KaraskoAtletiko MadridTotenhemLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara