Kad omane dupla šansa, tu je Mozzart da daruje 100.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 14:40

Jezdimir Perić je poslednji dobitnik u akciji NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ

U proteklih više od mesec dana MOZZART je bio tu, svaki dan, da uteši one kladioce koji su pali zbog jednog promašenog para, a ta uteha bila je - 100.000 dinara.

Dakle, svaki dan trajanja Svetskog prvenstva, igrač koji je tog dana imao tiket s jednim promašenim parom i najvećom pogođenom kvotom, uz uslov da je odigrao bar jedan meč Mundijala, dobio je 100.000 dinara.

Izabrane vesti

A poslednji u nizu je - Jezdimir Perić.

On je u nedelju vrlo uspešno tipovao finale Svetskog prvenstva, gađao je i pogodio kombinazziju 1-1&2+ s kvotom 3,90, a tome je pridodao šest parova sa Dalekog Istoka. Kao što vidite, pogađao je neke sjajne stvari, poput tačnog rezultata na Seul - Ulsan, ali je pao na drugoj najmanjoj kvoti. Na meću Džedžu Junajted - Daegu tipovao je 1X&2+, golovi nisu bili problem, ali jeste ta dupla šansa, s obzirom na to da su gosti na kraju slavili...

Jezdimirov potencijalni dobitak iznosio je 342.702 dinara, ali verujemo da će na kraju biti zadovoljan i sa 100.000 koje je ostvario kao pobednik akcije NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ za 15. jul.

Time se završila sjajna akcija NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, a MOZZART vam, naravno, sprema još lepih iznenađenja u sezoni koja sledi! 


tagovi

bet analizasportsko klađenjenaplati promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara