Komentari na vest

Kad ulica (tribina) pojede klub

M

Meroni

pre 9 meseci

Banda kriminalaca magrebskog porekla im zavodi red u klubu, a i u gradu. Na sta se Francuska srozala...
d

d. g.

pre 9 meseci

Jel ovo tekst o Partizanu i Zvezdi? Tribina vodi politiku, postrojava igrače, povezana sa mafijom (odnosno mafijaši), lokalni političari im se dodvoravaju. Ma nema ko drugi da bude.

Zinho86

pre 9 meseci

Svakako da nije u redu kad vlada ovakvo rasulu i tribina vodi glavnu rec u klubu. Ali, Marseille je pravi klub sa dusom i sjajnim navijacima, plus sto su to juznjaci (kao Napoli), znaci vrela krv ,lude glave. I da napomenem da su jedini pravi ultrasi u zemlji, ostalo sve boranija , ukljucujuci Paris, gde se vise gleda ragbi nego PSG.
M

Ma.

pre 9 meseci

Zanimljiva su mi mišljenja u nekoliko komentara, samo mislim da se grdno varamo kada kažemo ili mislimo da je neko zaslužio ili ne, da mu se tako nešto dešava u sopstvenoj državi. Niti je to tako daleko od nas, niti smo mi izolovani od tih dešavanja. Naprotiv. Oni svoja shvatanja ne prilagođavaju mestu gde žive, već ih nameću okolini gde se nastanjuju. Plašim se da i mi sa našom politikom migracija ne dobijemo svoj deo. A znamo iz prošlosti kako se to završavalo
p

pdk

pre 9 meseci

Rasid Zerual ..autoktini Francuz... To je banana drzava, olase se radikalnih muslimana samo tako. Ali vraca im se za sve sto su radili tim ljidima u proslosti.
m

monterooo

pre 9 meseci

Smeniti ovog longoriju i mesto njega postaviti za skauta Evu Longoriju....ima da mladi ,neiskusni a talentovani igraci procvetaju.
h

halo

pre 9 meseci

Samo zamenite sliku i ovaj tekst lagano može biti i za Zvezdu ili Partizan. Tribine pune kriminalčina koje veze sa sportom nemaju, sutra da ih izdvojite i pitate da nabroje 3 igrača iz svog kluba i njihove pozicije, gledali bi vas ko tele šarena vrata, ali ih to opet ne sprečava da oni određuju ko je "dostojan dresa", a ko ne.
s

srka

pre 9 meseci

Sve stoji što si rekao, jedino što ovi naši piju viski sa upravama i jednih i drugih. Verovatno su kriminalci, ali su lojalni rukovodstvu, jer su dobro podmazani, a i država ih štiti, tako da nema problema.
m

milo123

pre 9 meseci

za Partizan i ne bas, nema nikoga na tribinama. :D
G

GostNezvani

pre 9 meseci

Zvuči poznato. i dok im ne dadoše firmu da grade, nisu se smirili. Eto načina.
a

a šta sad

pre 9 meseci

kao što se to desi u zvezdi jer prosjeduju protiv nekog igrača jer im krvna zrnca ne odgovaraju?
D

DS1989

pre 9 meseci

Pa ti gledaj onda tvoj klub i skandiraj Mariu Hezonji. A nas ostavi na miru, cak i ako vodimo klub kao sto mislis onda bi trebalo da nam cestitas jer dominiramo, sto znaci da ga vodimo odlicno.

Немања Земун

pre 9 meseci

Rasid = Francuz cist nema sta.
1

145 5

pre 9 meseci

Dodao bih da su Marsej i Napulj 2 grada u kojima tribinom vlada mafija. Ne kao kod nas neki sitni diler, tamo prava mafija vlada. Vođa navijača Napolija je sin Mafijaškog bosa kamore. I on i otac su bili više puta u zatvoru. Sećam se finala kupa možda 2013 Napoli osvojio kup protiv fiorentine. Prekinuto finale zbog bakljade. Pitali su vođu napolijevih navijača zašto bakljada? Zašto nedozvoli da se igra utakmica. Zato što mi je ove nedelje otac osudjen na 20 godina(nije baš od reči do reči tako ali suština je da je prozvao ministra pravde)Napulj je isto država u državi.
G

Gost1988

pre 9 meseci

Nije tačno. Prekid je bio zbog saznanja da je povredjeni navijač Napolija ( u neredima pre finala) preminuo..
S

Sve tacno

pre 9 meseci

Policija i vojska ne smeju da ulaze u odredjena predgradja Marseja… Drzave u drzavi.
M

Mile led

pre 9 meseci

Isti slučaj kao u ljutice Bogdana
M

MNM

pre 9 meseci

Pa da,mi sa severa tako,ne može drugačije sa lopovima.Ne kao vi mekani da vam jedan vazura kroji sudbinu dok vi nemo posmatrate..to sve nja nja nja je mlaka voda.Dok mi ili marsejevi i nama slični podviknemo nema dalje...drago mi je sa si ti to video.sportski pozz!:))
H

Hhh

pre 9 meseci

Ne znam ko je skoro na stadionu demolirao svečanu lozu?
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Tako je ni mi nemamo dostojnog gradskog rivala.
B

Bannos

pre 9 meseci

Vi posle principa i velje pricate nekom nesto?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Sve je tačno što je napisano u tekstu i još je gore zapravo. Baš mi je ovog leta pričao drugar koji je našeg porekla, ali rođen i odrastao tamo. Zbog ovih stvari je prestao da ide na utakmice jer kaže stadion i oko stadiona na dan utakmice je poprište rata bandi. Ako se nešto ne promeni Francuska za koju godinu postaje država kriminala.
B

Belgrano

pre 9 meseci

Samo napred, dobili su sta su trazili, sad nema nazad.
L

Laziale

pre 9 meseci

Opeljesili su Afriku i Karibe pa im se sada sve lepo odbija o glavu.
m

magenta riddim

pre 9 meseci

znali su da kolju i ubijaju Arape i crnce u Africi, sad neka im se sve vrati!!!

vlademilovanovic02@gmail.com

pre 9 meseci

Друже не знам ко ти је причао овако нешто. Био сам на утакмици Марсеја против Стразбура последње коло пре две сезоне, преко 80% људи носи дресеве свог клуба за који навија. Остало су групе које се смештене на југу и северу, као што је код нас урађено. Групе увек имају контакт са управом и то стоји такође као обавеза под Уефом. Фантастични хулигани и навијачи који воле свој клуб и не праве штету по граду. Нормално је да ће овако да реагују када је Лонгорија отерао Пајеа једну од највећих легенди Марсеја и речено му да нема квалитета да буде у екипи. Што је заправо једна велика лаж, такође отерана икона Марсеја Стив Манданда... Очај и резултати, лоши тренери годинама уназад, лоши прелазни рокови где је Марсеј бацао милионе за неке просечне играче као што је сада Витиња у самом нападу који је плаћен најскупље у историји клуба 30милиона... Лако је коментарисати са стране као неко ко не прати тај клуб до сржи и не зна која је величина клуба. Марсеј је највећи клуб у Француској и има најбоље навијаче уз Сент Етјен
l

los

pre 9 meseci

ma kakvi oni, kao i grobosi imaju pet frakcija
D

DonKyo

pre 9 meseci

Ovo o Zvezdi i Partizanu copy paste uvod moze