Kad već ne može Bleki umesto Godina, Atletiko po zamenu ide u Nemačku

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.01.19. | 14:11

Simeone traži zamenu za kapitena

Hteo je Atletiko Madrid još letos da se osigura dovođenjem Nikole Milenkovića kao naslednika Dijega Godina, ali nije uspeo. Fjorentina je tada odbila tri ponude od kojih je poslednja bila vredna 45.000.000 evra i Simeone na kraju nije dobio štopera kojeg je tražio.

Ubrzo se ispostavilo da Dijego Godin igra poslednju godinu u Atletiku i da će na kraju sezone napustiti klub kao slobodan igrač i preseliti se u Inter. Simeone će biti u velikom problemu da nađe adekvatnu zamenu za Urugvajca. A još ako ostane bez Lukasa Ernandeza kojeg želi Bajern…

Izabrane vesti

Zato se Atletiko okrenuo ka Nemačkoj u pokušaju da dovede adkvatnu zamenu za Urugvajca. Meta je Lajpcigov štoper Dajo Upamekano koji se do sada dovodio u vezu sa Barselonom, Realom, Liverpulom i Mančester Junajtedom.

Atletiko već sada priprema teren za letnji transfer. Jorgnadžije se nadaju da sa 30.000.000 evra mogu da ubede Nemce i da dobiju Upamekana, ali s obzirom na aktuelne cene štopera na tržištu, sve su prilike da će Atletiko morati još dublje da zavuče ruku u džep.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Dajo UpamekanoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara