Komentari na vest

Kada Azara pitaju kako je u Realu: Nema mnogo posla, ali je dobra zarada

n

nidza1981

pre oko 1 godinu

Samo gledajte sta ce CFC da dozivi... doveli 10 igraca i dali ugovore po 8 godina... Do penzije
Q

Qwertzz

pre oko 1 godinu

Mermeriši. Do poslednjeg centa. Kad daju tolike ugovore, imaju takvu moć, uništavaju večito manje klubove i treba. Real i svi ostali veći klubovi sa Zapada su postali čiste korporacije, globalne. Klasična amerikanizacija evropskog sporta, ali i društva generalno, načina života. Sve je postalo reklama, vrednost na tržištu. Što bolje kupi/prodaj ili se što bolje prodaj.
A

Apis1917

pre oko 1 godinu

Real nisu izmuzli ni veći igrači pa neće ni Hazard...Real je puko u ovom transferu ali ne da im se nije osetilo negoooo,još bogatiji,grade stadion,osvajaju L.Š...Kraljevski klub jbg...mogu da mu pljunu pod prozor svi...Što se Azara tiče,po meni je to najnebitniji igrač u istoriji Reala obzirom da je plaćen toliko i da je došao kao najbolji igrač Jevrope.
M

Manolas

pre oko 1 godinu

Terza reaguj valjao bi nam za LS.
A

Asad

pre oko 1 godinu

Pos'o je dobar, a para laka, burazera je munt'o Šefket Ramadani
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Kada i Krstičića pitaju kako je u Zvezdi, nema posla ali je dobra zarada 😂😂😂
K

Koznazna

pre oko 1 godinu

Ono jeste da je najlepši grad u Evropi, klima dobra, zene lepe, i da igram za najbolji klub na svetu ali zato je plata super i leze na vreme.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Ovo ne mogu nikako da ukapiram. Kakav igrac je bio, igrao u jacoj ligi, igrao kod trenera sa svakakvih filozofijama od Kontea, Murinja, Sarija i uvek bio najbolji. Dodje u Real, nekako LaLiga nacrtana za njega i on covek bukvalno nestao. Razumem i pad forme, povreda, ali on se covek toliko izgubio, kad je i to malo igrao, ne zna gde da stoji, da utrci u prostor, pogresne odluke, udarac koji uputi nit bude jak nit precizan. Neverovatno.

Mali peca

pre oko 1 godinu

za sta da se zahvale?
b

brukaisrasmota

pre oko 1 godinu

jos jedan slucaj marijano dijaz /geret bejl, .. ovakvi ljudi su bruka i sramota u fudbalu.
G

Gosthhh

pre oko 1 godinu

imaj ti karijeru kao garet bejl pa onda kazi da je covek bruka
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Zasto su bruka i sramota? Zato sto hoce da ispostuju ono sto pise u ugovoru, tj. sto im je zakonom garantovano? Je l ih terao neko da mu daju toliku platu, i ugovor na 5 godina, nije, onda mu ne mogu nista.