Komentari na vest

Kada nema Lautara može gol i temenom, Inter ostao na +4 (VIDEO)

1

101

pre 4 meseca

Bisek je buduca zvezda. Ovo sto smo videli danas nije sreca,nego talenat. Bitce priznat od medija kao jedan od najboljig CH sveta u roku od godinu dana.
S

Smouth

pre 4 meseca

Da li ima kraja ovom vasem bezobrazluku kada pisete o Interu!? Razumem da ne stizete da odgledate sve utakmice, mozda vas ove cak i ne zanimaju, ali da svaki put pisete ovakve lazi je prevrsilo svaku meru. Lece imao 3 suta sa distance i toliko od njih dok je sam Arnautovic promasio 3 zicera, Biseck pogodio precku...nisu bre 2x presli centar da to bude opasno, a vi pisete o egal utakmici. Na kraju kao da budemo posteni bio je penal, a coveka VAR ispravio jer se jasno videlo da ga lopta pogadja u ledja. Pikoli 5 dodira sa loptom imao...
i

izointer32

pre 4 meseca

Mislio sam da treba da gledas utakmicu pa da napises tekst, ovo je vec smesno.
J

Jujuju

pre 4 meseca

Da ti ovakav raspali inter beži 11 bodova,pioli je srozao milan do dna
G

Gile Interista

pre 4 meseca

brate taj raspali Inter razvaljuje bedni milan gde god stigne, zadnji put 5:0 tisina tamo dole 💪💪💪💪💪💪💪

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Raspali Inter? Auuuuuu, tebi nije dobro, druže.
G

Gile Interista

pre 4 meseca

nije do piolija nego do raspalog milana i raspalih igraca koje ima na raspolaganju. Inter je ozbiljna ekipa za taj raspali milan
L

Lopta je okrugla

pre 4 meseca

Jesi siguran da je Inter raspad?...Taj raspad pobedjuje A.C.Milan kad god pozeli.Mislim da je ipak kvalitet ono sto ima Inter.A sto se tice A.C.Milan-a bice dobro ako zavrse sezonu na nekom od mesta koje vodi u Ligu Sampiona.Los trener,ceste povrede igraca,losa forma ekipe...Kalabrija (kapiten-smesan lik) koji mora da igra.Uzas.
n

novinar tips

pre 4 meseca

Kako da ne stavite u prvi plan i u naslov onakvu asistenciju Arnautovića???
G

Gile Interista

pre 4 meseca

Nije bila ruka gde je pogodila lopta, gledao se VAR i greska sudije je ispravljena, video je posle na ekranu da nije ruka nego deo tela, idi ti u pozoriste pa glumi postenje i budi tako iskren
D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Jan Bišek danas postigao gol , imao šansu da postigne još jedan , odigrao odlično na svojoj poziciji (bek) , plaćen 7.5ml. , trenutna vrednost na tržištu 9.1 ml. , Šerif u Zvezdu došao za 5ml. , trenutna vrednost na tržištu 3.5 neznam samo ko bi ga i uzeo za ovu cifru ...

Joco Inter

pre 4 meseca

Samo nemoj da plačeš autore teksta..
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Sve sem osvajanja skudeta od strane Intera ce da bude kao da Djokovic ispane u prvom kolu Australian Opena!!!Juventusu da je neko pre sezone ponudio 32 boda posle 17 kola ,mislim da bi odmah potpisali,a ne 40 koje trenutno imaju. Inter klasa iznad svih i po igri i po igrackom kadru. Kad se setim da je ovde decurlija smenjivala posle svakog kola Inzagija?Koje neznalice...Ne moze sve preko noci.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Kad su doveli Biseka, mislio sam da je to neko drvo, samo da se popuni roster. Medjutim, decko me odusevljava u poslednje vreme, kako je poceo da dobija sansu. U odbrani opusten i siguran, a voli da krene i naredja protivnike od svojih do protivnickih sesnaest i da dobro uposli. Gol koji je postigao je samo slag na tortu i jako dobro izveden. Eto njega u startnih jedanaest za mesec, dva. P. S. Eto sta nam radi globalno zagrevanje. Dobro, u Torinu je minus cetiri, oni su ionako pod Alpima. Ali da u jednom gradu temperatura ide od plus jedanaest do minus jedanaest, to je da se zabrinemo. Smrt fosilnim gorivima.
T

Ti si samo mladji i manji brat

pre 4 meseca

Kad je bilo plus jedanaest? Ti si definicija i paradigma kompleksa.
K

KIMI 85

pre 4 meseca

Kompleksi su neizlecivi..

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

@Ti si samo Kad je bilo? Pa sad je.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

@Ti si samo Tek sad vidim sta te zbunjuje. Očigledno nisi najoštrija olovka u pernici. Ja pišem komentare, ne rebuse. Ali nemoj da se mučiš da shvatiš, preznojićeš se. P. S. Ovi milančići, kad god ne znaju sta da napišu, pišu o nekim kompleksima, kao papagaji. Kompleks, kompleks, kompleks. Smislite nešto drugo, ako uopšte imate mogućnosti za to.
S

Svi se sprdaju sa tobom

pre 4 meseca

Ti meni kazes da nisam najostroumniji, a ne razumes ni sta sam te pitao i tek sad shvatas na sta sam mislio? :-) Neprocenjivo. Ako si mislio na temperaturu vazduha i plus 11, fora ti je kao da si u cetvrtom razredu osnovne.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

@Ti si samo Prvo, tek su sad objavili moj komentar. Drugo, naravno da nisi bas najbistriji kad nisi shvatio moj jednostavan komentar, sa pitanjem kad je bilo plus 11 za Milan. 😂 Trece, nesto ne vidim da se iko sprda sa mnom, glup ti je nik, a i ne potpisujes se svojim, znaci nemas ni hrabrosti. Ja stojim iza svojih reci, svojim nikom. I tu se razlikujemo.
S

Sudijaaa91

pre 4 meseca

Druže, šta si ti gledao? Pa sudija je svirao penal a VAR je poništio jer nije bila ruka.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Ne gledaju oni druze utakmice, samo ispisu sta im je volja.
O

Ognjan S (BRIKS)

pre 4 meseca

Bravo Inter! Pozdrav za sve Balkance iz Hrvatske, živila Juga, živio suživot, volim vas sve! Eh tko nas zavadi!! Znam da se iskreno svi volimo i da nitko nikad ne bi nikog preklao da izbije rat, svi bi ovog puta ostali hladne glave. Moramo se ujedinit ljudi i ponovno osnovat našu lijepu JUGU!!!
1

101

pre 4 meseca

Jest steta sto se desilo , ali mani politiku...Sport ujrdinjuje, politika deli i ubija. Forza Inter!!!