(©fkpartizan)
(©fkpartizan)

Kadeti Partizana osvetili omladince

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 15:46

Slavlje u Zemunelu – 2:1

Uspeli su kadeti Partizana da poprave raspoloženje u Zemunelu. Mlade nade crno-belih osvetili su svoje starije kolege iz omladinskog pogona i pobedili su Crvenu zvezdu u večitom derbiju.

Ovaj duel je bio sadržajniji, zanimljiviji nego sudar omladinaca, a Partizan je uspeo da upiše tri boda koja su ga sačuvala na prvom mestu tabele nakon 27. kola – 2:1.

Izabrane vesti

Partizan je lider kadetskog prvenstva i danas je pobedom nad Zvezdom upisao 15. uzastopni trijumf u šampionatu.

I kod kadeta je prvi gol na utakmici postignut iz penala. Ovog puta je dosuđen u korist crno-belih, a Samed Baždar je bio precizan u 11. minutu za 1:0. Nakon toga usledio je period igre u kojem je Zvezda imala inicijativu, nekoliko pokušaja da izjednači, ali bez uspeha.

Ono što nije u prvom, jeste crveno-beli uspeo u uvodu drugog poluvremena. Radonjić je u 53. minutu proigrao Nikolaševića, koji je izjednačio rezultat. Otvoreno se igralo na obe strane i nije varao utisak da će biti još golova u Zemunelu.

Do drugog gola došao je Partizan u 64. minutu, kada je Jevremović matirao Marinkovića. Mogli su crno-beli i do ubedljivijeg slavlja, pošto su imali novi jedanaesterac u 69. minutu nakon igranja rukom u šesnaestercu Zvezde, ali je golman Marinković ovog puta nadmudrio Baždara i odbranio njegov udarac.

Nakon toga Zvezda je imala apsolutnu inicijativu do kraja, igralo se gotovo bez prestanka na polovini Partizana, ali se rezultat nije promenio, ostalo je 2:1 za crno-bele.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 2:1 (1:0)

/Baždar 11p, Jevremović 69 – Nikolašević 53/

Stadion: Zemunelo.

Sudija: Trifković.

PARTIZAN: Mihajlović, Stašević, Trkulja, Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Serdar (od 82. Isailović), Stojanović, Trifunović, Baždar (od 90. Veljić).

CRVENA ZVEZDA: Marinković, Mitić (od 46. Savić), Marić, Lečić, Graonja (od 73. Vukičević), Vidojević, Šljivić (od 83. Milosavić), Radonjić, Mijatović (od 45. Miladinović), Nikolašević, Bubanj.

 


tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara