(©fss)
(©fss)

Kadeti znaju recept za Španiju: Posed, kontrola i defanziva kao protiv Italije

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.23. | 15:40

Sve otvoreno pred poslednje kolo na EP

Prvi utisak bled – poraz od SLovenije (4:2). Drugi utisak sjajan – pobeda nad Italijom (2:0).

Ostaje treći, ali najteži protivnik – Španija. A, samo pobeda otvara srpskim kadetima vrata druge runde Evropskog prvenstva. Sve je otvoreno pred 3. kolo, jer sve četiri selekcije i dalje imaju šansu da se domognu naredne faze takmičenja.

Izabrane vesti

Selektor Aleksandar Luković je umereni optimista pred sutrašnji  sudar sa Crvenom furijom (17.00, Sport Klub)

„Momci su sada u boljem momentu nego posle prvog meča protiv Slovenije i danas ćemo odraditi poslednji trening pred ovaj susret, gde ćemo pripremati taktičke varijante koje bi mogle da nam pomognu da sutra odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Odradili smo analizu Španaca, neću ništa novo reći, radi se o izuzetno kvalitetnoj selekciji, koja ima jasnu i ofanzivnu i defanzivnu strukturu, kao i veliki individualni kvalitet. Verujem u naše momke, verujem u ono što radimo i pripremićemo utakmicu na najbolji mogući način”, rekao je Luković za sajt FSS-a.

Znaju svi u srpskom taboru šta je recept za uspeh protiv Španije: ponoviti, pa još i poboljšati izdanje sa meča protiv Italije.

„Gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, da budemo mirni u posedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu. A, opet, da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista verujem u pozitivan ishod”, zaključio je Luković



tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeEvropsko prvenstvoAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara