Dejan Kuluševski i Mojzes Kaisedo u duelu (©Reuters)
Dejan Kuluševski i Mojzes Kaisedo u duelu (©Reuters)

Kaisedo: Nemoguće je reći 'ne' Čelsiju, novac nije razlog… Liverpulov poziv stigao prekasno

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.12.23. | 14:18

“Prolazim kroz teške trenutke, trudim se da budem jak. Sigurno ću pokazati kvalitet“, uveren je Ekvadorac da će doći bolji dani

Čelsi je nastavio transfer politiku po kojoj megalomanski kupuje i papreno prodaje. Za sada ne daje rezultate. Sve ukazuje na to da bi ponovo mogao da ostane bez izlaska na međunarodnu scenu, igra kod Maurisija Poketina još nije dobila glavu i rep, a doprinos pojačanja je skroman. Pogotovo najplaćenijih.

Mojzes Kaisedo je letos u transfru vrednom 116.000.000 evra iz Brajtona stigao na Stamford bridž. Londonski klub je „ratovao“ sa Liverpulom za njegov potpis, no do sada je malo toga pokazao. Uklopio se u sivilo. Izložen je kritikama – što je i očekivano kada je utrošen toliki novac – i teško mu u Čelsiju padaju prvi meseci.

Izabrane vesti

Bio je na raskrsnici, mogao da bira i ne kaje se zbog svog izbora.

“Dugo sam pregovarao sa Čelsijem. Bilo je nemoguće reći ‚ne‘. Letos sam dosta patio, bilo je komplikovano otići iz Brajtona. U poslednjem trenutku stigao je poziv Liverpula, ali je bilo prekasno. Želeo sam da igram u Čelsiju“, rekao je Mojzes Kaisedo u za Skaj sports i nastavio:

„Ne zbog novca, već zato što u Čelsiju uvek morate da pobeđujete. Ovde sam tek četiri meseca, tim je nov i mladi smo. Sve ovo je novo za mene. Biće potrebno vreme, ali ono će doći“.

Mojzesu Kaisedu smeta što mnogi stvari predstavljaju tako kao da je preko noći zaboravio da igra fudbal.

„Prošle sezone sam bio neverovatan igrač. Ipak, znao sam da će doći i ovakav period. U fudbalu postoje i dobri i loši trenuci. Sada su loši, mojoj porodici je teško zbog stvari koje čitaju i slušaju, a vezane su za mene. Trudim se da budem jak, da im pomognem. Posle Boga, porodica mi je najvažnija“.

Veruje ekvadorski vezista da će vremenom sve leći na svoje i da će početi da prikazuje igre nalik onima iz Brajtona. Maurisio Poketino i te kako ima poverenja u njega, ostvarili su dobru konekciju.

„Imamo dobar odnos. Štiti me od kritika. Zaista je ljubazan i strpljiv, i opušten sa mnom. Nisam dobro odradio predsezonu, ali sam siguran da ću pokazati kvalitet“.

Govorio je i o uzorima u fudbalskom svetu…

„Kante i Pogba su moji fudbalski idoli. Voleo sam da ih gledam. Razmenio sam dresove sa obojicom, za mene su posebni“, završio je Mojzes Kaisedo.


tagovi

Mojzes KaisedoČelsiLiverpul

Obaveštavaj me

Čelsi
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara