Asmir Kajević (©FK Dečić)
Asmir Kajević (©FK Dečić)

Kajević napustio Vojvodinu, igraće kvalifikacije za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.06.24. | 15:11

Iskusni fudbaler je promovisan kao pojačanje Dečića iz Tuzija, novog prvaka Crne Gore

Iskusni vezni fudbaler Asmir Kajević napustio je Vojvodinu i srpski fudbal, a karijeru će nastaviti u Crnoj Gori. Potpisao je ugovor sa novim prvakom te zemlje Dečićem, koji će predvoditi tokom leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kajević u redove tima iz Tuzija stiže kao slobodan igrač, pošto se prethodno rastao sa Novosađanima. Tokom prethodne sezone 34-godišnji vezista nije imao veliku minutažu, zabeležio je 10 nastupa Mozzart Bet Superligi Srbije, ali je na terenu proveo svega 121 minut. Od toga 30 u plej-ofu.

Izabrane vesti

Uprkos sporednoj ulozi Kajević je postigao jedan pogodak, u septembru protiv Javora za pobedu sa 2:1. U Vojvodinu je iskusni fudbaler stigao prošlog leta, a prethodno je igrao još za BSK Borču, Cirih, Rijeku, Čukarički i Vuhan.

Najveći trag je ostavio na Banovom brdu. Odigrao je čak 173 utakmica za Čukarički, uz učinak od 37 golova i 17 asistencija.

Kajević je odigrao dve utakmice za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, kao i pre toga 17 mečeva za mladu reprezentaciju Sokolova. Dečić će mu biti prvi klub u Crnoj Gori za koji će zaigrati.

Pored Kajevića, Dečić je promovisao i Luku Maleševića, desnog beka Petrovca, a pre njih u novog šampiona su stigli i Augusto, Draško Božović, Leon Ujkaj, Pjeter Ljuljđuraj i Saša Balić.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Asmir KajevićFK VojvodinaDečićCrna Gora 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara