Dirk Kajt i Stiven Džerard (©Reuters)
Dirk Kajt i Stiven Džerard (©Reuters)

Kajt spreman za povratak na posao, rado bi s Džerardom u Liverpul

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.03.21. | 14:22

Holanđanin oduševljen bivšim saigračem

Dirk Kajt i Stiven Džerard ponovo bi mogli da sarađuju. Posle trerena, na klupi.

Naime, Holanđanin je vrlo pohvalno govorio o trenerskom radu svog nekadašnjeg saigrača iz Liverpula, koji je ove sezone vratio trofej prvaka Škotske Glazgov Rendžersu, a iskreno je priznao i da bi rado bio deo njegovog stručnog štaba. Možda baš u Liverpulu, gde nekadašnji napadač vidi svog kapitena i ljubimca navijača sa Enfilda umesto Jirgena Klopa, kada se Nemac bude povukao sa klupe slavnog engleskog kluba.

Izabrane vesti

"Gledam ga kako se ponaša kao trener i kako igra njegov tim. Kao igrač je bio pravi lider, a takav je i kao trener. Bilo bi prelepo da dobije posao i za sebe kaže da je menadžer Liverpula", smatra Kajt.

6. APRIL, 21.00: (2.60) REAL MADRID (3.30) LIVERPUL (2.70)

Nekadašnji golgeter i sam se po završetku igračke karijere posvetio trenerskom poslu. Prvo je bio pomoćnik u holandskom amaterskom klubu Kvik Bojs, u kom je i počeo da se bavi fudbalom, a onda je dve godine vodio omladince Fajenorda. Juna 2020. odlučio je da napravi pauzu zbog razvoda.

Sada je spreman za povratak.

"Odlučio sam da nastavim i razmatram opcije. Voleo bih da budem glavni trener, ali naravno da su mogući izuzeci, a to bi svakako bilo zbog poziva Stivena Džerarda da se piključim njegovom stručnom štabu", iskren je bio Kajt u razgovoru za engleski Miror.

Holanđanin je, inače, proteklih nedelja boravio u Glazgovu na Džerardov poziv, kako bi gledajući izbliza njegov rad sticao neophodno iskustvo. Liverpulovu svlačionicu delili su šest godina, a hoće li ponovo, videćemo.

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

LiverpulStiven DzeradDirk Kajt

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara