Komentari na vest

Kakav igrač! Bomba Luisa Dijaza donela Kolumbiji treće mesto na Kopa Amerika (VIDEO)

З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Гледао сам утакмицу, пет прелепих погодака. Колико је лепши, интересантнији, и садржајнији фудбал на Купу Америке у односу на монотони Еуро. На Купу Америке како такмичење одмиче сусрети све занимљивији, а на Европском првенству обрнуто. Енглеска - Данска живи смор од утакмице.
Y

Yolo Simeone

pre gotovo 3 godine

Istina, osim onog dana 3:3 i 5:3 francuska svajcarska i spanija hrvatska, sve ostalo za zaborav, gomila nekih golova sa crte, autogolova, svi igraju samo da sto pre prodje, kao da su umorni. I onda se cude kako se gubi interesovanje za fudbal. Za 20 godina se ne bih cudio da se evropska odrzavaju svake godine i da interesovanje samo opada. Niko ne zeli da gleda po 50 istih utakmica godisnje i konstantno iste ekipe. Najgori period fudbala otkad ja pratim taj sport, pogotovo evropski.
0

031

pre gotovo 3 godine

U taktickom i fizickom smislu evropske ekipe su na izuzetno visokom nivou jer igraci igraju u mnogo jacim takmicenjima nego u Juznoj Americi i zbog toga prosecnom gledaocu utakmice deluju dosadno. Slazem se da su utakmice u Brazilu interesantnije ali od ovih 5 golova bar 4 su plod kardinalnih taktickih gresaka, posebno Perua. Nakon 2002, samo je Argentina 2014 igrala finale svetskog prvenstva od ekipa sa juznoamerickog kontinenta i pri tom izgubila.