Kakav meč u Medeljinu: Atletiko Nasional dva puta bio u nokdaunu, ali je u furioznoj završnici nokautirao Pereiru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.02.23. | 05:18

Sjajna fudbalska predstava na stadionu Anastasio Hiradot - 4:3

Fantastičan revanš kolumbijskog Superkupa i prvi pehar u sezoni za najtrofejniji klub tamošnjeg fudbala, Atletiko Nasional, koji je i u revanšu savladao Deportivo Pereiru - 4:3 (0:2), prvi meč 1:0.

Ali samo izabranici Paula Autuorija znaju koliko im je bilo teško da se domognu ovog trofeja. Fantastični gosti su dva puta uspeli da anuliraju prednost ekipe iz Medeljina u prvom meču. Ekipa Alehandra Restrepoa je na stadionu Anastasio Hiradot vodila sa 2:0 i 3:1, uz dva gola Huana Zuluage i jedan Arleja Rodrigeza.

Izabrane vesti

Ipak, gostima je u tom jurišu za rezultatom nestalo snage u završnici meča. Prethodno je Anhel Gutjerez sa dva gola smanjivao prednost protivnika, a u poslednjih šest minuta meča stvari u svoje ruke preuzeo je vremešni Dorlan Pabon. On je golovima u 84. i 87. minutu doneo veliki preokret Atletiko Nasionalu i označio početak slavlja u Medljinu.

Pabon je prvi gol postigao sa bele tačke, dok je drugi bio prava majsorija sa ivice kaznenog prostora. Za 4:3 u fenomenalnoj fudbalskoj predstavi.

SUPERKUP KOLUMBIJE – FINALE (REVANŠ)

Petak

Atletiko Nasional - Pereira 4:3 (0:2), prvi meč: 1:0

/Gutjerez 60, 69, Pabon 84pen, 87 - Zuluaga 7, 34, Rodrigez 63/


tagovi

Atletiko NasionalDeportivo Pereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara