Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Kakav preokret: Pogba još pet godina u Junajtedu uz povišicu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.07.20. | 13:57

Francuz konačno počeo da igra za klub i odmah dobija beneficije

Kao da je juče bilo vreme kada se kompletna ostrvska javnost redovno obrušavala na Pola Pogbu zbog nemara i igara koja nikako ne priliče igraču plaćenom preko 105.000.000 evra, a Junajted ozbiljno razmišljao o pregovorima sa madridskim Realom ili Juventusom... Sada se u Mančesteru druge pesme pevaju i bez Pogbe više ne može da se zamisli Junajtedova igra!

Bez trunke dileme Pogba igra najbolji fudbal otkako je 2015. stigao iz Juventusa i zato Junajted izgleda tako lepršavo na terenu. Istina, velike zasluge idu i na račun Bruna Fernandesa, ali ono što su Pogba, Bruno, Nemanja Matić i društvo uspeli da naprave po povratku na teren posle višemesečne pauze vredi gledati.

Izabrane vesti

Zbog toga sada nimalo ne čudi što je Junajtedova uprava napravila ogroman zaokret u odnosu prema francuskom vezisti, pa San pod etiketom “ekskluzivno“ donosi informaciju da su klub i fudbaler na pragu potpisivanja novog, petogodišnjeg ugovora! I to uz povišicu. A do marta je bilo pitanje samo hoće li se vratiti nazad u Juventus ili će u Real kod Zinedina Zidana.

Saradanja će biti ozvaničena odmah po završetku Premijer lige, a nezvanično se šuška da bi Pogbina plata mogla da skoči s dosadašnjih 16.640.000 evra bez bonusa na preko 20.000.000 evropskih novčanica! To je suštinski preko 385.000 evra sedmično! Pogba ima još godinu dana aktuelnog ugovora, plus Junajted može da iskoristi opciju automatskog produžetka saradnje na još jednu sezonu, ali sada se čeka samo ozvaničenje novog dogovora.

Podsetimo, Pogba se praktično celu sezonu oporavljao od hronične povrede skočnog zgloba koja mu je zadavala dosta muka, pa je čak morao da ima i hiruršku intervenciju kako bi problem sanirao. Ali otkako se vratio na teren, jednostavno blista i očigledno mu prija partnerstvo sa Brunom Fernandesom, što Junajted i Ole Gunar Solskjer i te kako koriste.

Setimo se, Solskjer je pre samo nekoliko meseci, tačnije tokom zime počeo da planira budućnost bez Pogbe u klubu, ali su se u međuvremenu stvari drastično promenile. Pre svega u Pogbinom ponašanju i odnosu prema igri, struci i saigračima, što je naišlo na oduševljenje Stručnog štaba i Uprave, pa se sada ni ne pomišlja na odlazak Francuza. Pogba je od povratka fudbala na veliku scenu ubeležio dve asistencije i gol, što mu je bio prvenac ove sezone. 



tagovi

Pol PogbaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara