Milot Rašica (©Reuetrs)
Milot Rašica (©Reuetrs)

Kakav zicer: Ako Verder ispadne, Rašica ide po bagatelnoj ceni

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.06.20. | 13:45

A sva je prilika da će tako biti...

Nije ispadanje iz Bundeslige najgore što bi moglo da zadesi Verder ovog leta. Makar to navijači shvatili kao veliku tragediju, jer ipak je tek drugo u istoriji kluba... Ono zbog čega na Vezeru treba možda i više da brinu jeste izvestan gubitak najboljih igrača ukoliko se tako nešto dogodi.

Prvi će se na izlaznim vratima naći Milot Rašica (23), momak za koga su interesovanje pokazali brojni bogati klubovi. Odranije je poznato da RB Lajpcig kao jednu od opcija za naslednika Tima Vernera vidi upravo reprezentativca tzv. Kosova, a ni Milan nije ravnodušan.

Izabrane vesti

Treći klub vrlo ozbiljan u nameri da ugrabi brzonogog krilnog napadača jeste ambiciozna Herta, koja želi da nastavi s velikim ulaganjima i ovog leta.

Verder neće imati načina da zadrži Milota Rašicu ukoliko ispadne iz lige, pošto ovaj u ugovoru ima klauzulu po kojoj neigranje u najvišem rangu smanjuje njegov minimalni otkup na "svega" 15.000.000 evra. Za tako mladog i darovitog igrača zaista mali novac. U poređenju s onim "planinama para" što neki izdvajaju za pojedine polu igrače...

Tržišna vrednost ovog momka iznosi oko 30.000.000 evra, s tim da Verder nije planirao da ga pusti bez 40.000.000 ovog leta. Sad sve to pada u vodu.

Podsetimo, četvorostruki šampion Nemačke u subotu dočekuje Keln. Potrebna mu je pobeda i poraz Fortune kako bi izbori 16. poziciju i plasman u baraž.


tagovi

Milot RašicaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara