Komentari na vest

Kako bez četiri junaka dva prethodna derbija?

S

SviSteViTumbasi

pre 13 dana

Što se odavno za vas partizančiće kaže svi ste vi Tumbasi i ti svojim citatom to i dokazuješ :))))Kvota je možda takva zato što vas je Čuka odučila od fudbala?:)))
M

Mauro Tasoti

pre 13 dana

Golman neiskusan,zadnja linija loša i prima golove i protiv ekipa koje se bore za opstanak,onaj Di Medina koga su doveli kao štopera godinu dana ne može da debituje.Kanute i Kastiljo protiv Čuke igrali kao amateri,Kalulu protiv Čuke igrao poluvreme ali to niko nije primetio,Severina kako igra bolje da mu daju tih 15 hiljada duga i šut u donji deo leđa,za bolje nije,Goh na svakoj utakmici sve slabiji a za Baždara kao fudbalera je glupo trošiti reči.Ipak mi drugi Partizan i druge igrače nemamo,daj Bože da baš danas bude taj dan kad će neko poraditi pa da uzmemo barem nerešeno,pobeda bi bila čudo i čudo nam samo može pomoći večeras.Čudo i Svevišnji.Tasoti
P

Pedja108

pre 13 dana

Na kraju Jovanovic povredjen, a ni to nismo sigurni, a ostali ce biti na klupi. To sto je Duljaj tako sastavio tim je njegov izbor. Ja bih licno voleo da Natho zaigra od prvog minuta, jer mu je dusa u nosu, nema snage ni za poluvreme da odigra. Ako bude igrao, na njemu samo snazan presing i nece moci nista.
s

srka

pre 13 dana

Kako?! Hrabro, odvažno, drsko i bezobrazno! Eto tako. Šta je problem, kakva je panika?! Jel su proko puta vanzemaljci?! Ne znam o čemu se tu radi. Ljudi to je samo fudbal, najlepša igra na svetu. Treba uživati u njoj. Nema lepših stvari za jednog sportistu od ovakvih dogadjaja. Još kada pogledaš kvote 1 - 1.42, X - 5.00 i 2 - 8.00. Izadješ i izgineš. Nikada ljudi, od kada postoji ovo sportsko kladjenje, nisam video ovako potcenjivačke kvote na Večitom derbiju. Eto prilike, da izadje te i pokažete da to veze s vezom nema! I kakav je problem izostanak ove četvorice. Pa to je samo šansa ovima koji istrče na teren, da im se pre svega ne ponovi prošli derbi, koji je bio užasan negledljiv za navijače Partizana. Što bi pokojni Miša Tumbas rekao "Nemoj da me brukate, lepo da se igrate". Poslušajte njegove reči pred izlazak na stadion i srce na teren. Ajmo crno-beli, možete vi to! 🖤🤍
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Realno i sa njima je Partizan ozbiljna KANTA od tima sto ce se najbolje videti u Evropi.
d

d.g.

pre 13 dana

Ko će sad da izvede penal? Natho zza to služi.
D

Dr OG

pre 13 dana

Znaci samo je Jovanovic povredjen za ovaj derbi. Kakva grobarska spin masinerija...

Toto-ko-tunjo

pre 13 dana

Naravno. Već danima se sprema predstava. I ona svađa, te kamen u bubregu krenuo... Oduvek u ulozi lažne žrtve.
R

Repac Plandište

pre 13 dana

Najviše ce nedostajati Kalulu. Zvezda je opasna u prekidima a Kalulu je iako nizak izuzetno skocan i skoro svaka visoka lopta je njegova. Takodje radi se o prefinjenom tehnicaru dugog koraka pa njegov izostanak potvrdjuje pumine reci da se namerno radi da Partizan izgubi. Sa ovim su se složili...
N

Nenad B.

pre 13 dana

Evo i ja se slažem (saglasan sam), da vam je tako mali (nizak) i nikakav, taj Kalulu zabiberio gol u prošlom derbiju.
@

@nenad

pre 13 dana

Gol se "zabija" u hrvatskoj, prevedi na srpski sa maternjeg...
G

Guh

pre 13 dana

I da imamo u napadu Mbappea i Halanda protiv sudijske mašinerije i državnog vrha.
H

Ha ha haaa

pre 13 dana

Gde je taj Haland bio protiv Zvezde? Čak se nije video ni protiv naše reprezentacije.
B

Bezslavas.Goros

pre 13 dana

Ćuti tu nisi kupio ulaznicu za sportsko desava je u zivotu. Tvoj limit je kafic pored Poste i jugoslovenski plac
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Znaci nije dovoljno sto nema Jovanovica zbog povrede i Saldanje zbog "povrede" nego i Natho mora na klupu a igrac zadatka koji dobija crveni za 15 minuta na predhodnom derbiju dobija prednost u odnosu na strelca gola?!
V

View

pre 13 dana

Evo ako neko zna - kakva je to povreda sklonila Saldanju iz tima posle derbija 09.03 iz tima? Prošlu utakmicu nije igrao da mu ne daju 4. žuti, bar tako su rekli iz Partizana.
@

@view

pre 13 dana

CIA snajka, CIA!!!
G

Gostgost

pre 13 dana

Znaci, oni ne nedostaju, nego ce biti na klupi? Dakle tu su? Ah, to spinovanje... Ali najjaci mi ie deo da se vec zna da pocinje Severina a ne Kalulu, odakle vam taj info?
L

Legal

pre 13 dana

Od ova četiri igrača jedino Jovanović neće biti starter.
J

Joe Black

pre 13 dana

Cemu je Ovusu zasluzio da igra pre Kanutea, zasto se forsira onaj iz Sahtora Kastiljo kada imamo naseg klinca iz skole, pa zar da razigravamo tudje fudbalere, ajde razumeme neke stvari npr zasto je Duljaj jos tu, zasto je uprava takodje tu, mada mi.je i ovo prvo jasno :DDD
C

Cer

pre 13 dana

Gledas li ti utakmice ili samo onako mlataras? Jesi li ti video sta je Kanute uradio protiv Cuke? Decko je gori zadnji vezni i od Milana Radina.
N

Nenad B.

pre 13 dana

Za Kastilja se potpuno slažem, da je Stjepanović forsiran kao što se davala prilika njemu do sada bismo imali pouzdanog zadnjeg veznog i to naše dete iz škole. Kanute je malo bolja verzija Kastilja jer je snažniji i iskusniji, ali je dečko tempirna bomba i takvi igrači nisu za Partizan. Nije ni Ovusu ništa bolji, ali druge nemamo, jer Šćekića ne računam u fudbalera, a šta se deslo sa Pantićem, valjda ćemo saznati kada mu istekne ugovor.
V

View

pre 13 dana

Važno je da je na terenu peti junak - Pavle Ilić.
@

@view

pre 13 dana

Gde je sad Toletov barjak, zna li se sta?
O

Očekije se

pre 13 dana

novi specijalitet, zid na 11m, gol sa atletske staze,..... ???
@

@ocekije

pre 13 dana

Dobro je da Jojic nije tu, da uzme loptu u ruke i dosudi penal za partizan!
п

па ко

pre 13 dana

ће сад да шута пенал кукуууу
O

OvoJeKlasicanSpin

pre 13 dana

Znači oslabljeni su zato što Natho nije u stanju da trči i mora da počne sa klupe i sudije više ne padaju na njegovo skakanje i širenje ruku?Slađa van forme ali isto ako misle da ima kvalitet može da igra. Svi su spremni, ali pokušavaju da se opravdaju zato što znaju šta ih čeka. Katai je skoro cele sezone povređen i ne počinje, ali zato kada uđe sa klupe on neće skakati na sudiju kao Penaltko nego će crnom Aranđelu i Sveti kapetanu da klecaju kolena:)))
C

Cer

pre 13 dana

Nigde ne pise da su oslabljeni zbog Natha, bas naprotiv ako si citao tekst. A nisi.
V

View

pre 13 dana

Što se ljutite dva puta niste uspeli da pobedite ovakav Partizan. To sa Saldanjom nikom nije jasno, da je polomio nogu već bi igrao i verovatno ne bi sad bila prednist 7 bodova. A kakav tim imate i kako igrate neki najprosečniji tim Partizana iz neke sezone pre naprednog perioda, lagano bi vas pobedio.
@

@view

pre 13 dana

Iz Toletovog perioda? Iz perioda postenja?
G

Gost4

pre 13 dana

Kako smo se pokazali tokom citave sezone sa losim partijama i ako smo bili prvi veci deo sezone, mislim da bi nas zvezda dobila jos 5 puta da igramo sa full sastavim. Jednostavno nemamo trenera koji zna da radi svoj posao.
@

@gost4

pre 13 dana

Ruku na srce, nemate ni ekipu...
K

KM12

pre 13 dana

Danas nazalost nemamo sansi jer igramo kao k celo prolece. Steta je sto ce Duljaj ostati trener, umesto da bude neki sportski direktor. Mada, kakvi su i Severina, Kalulu, Kanute, mozda nije ni za tu funkciju.