Komentari na vest

Kako je dobro videti ga opet…

C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

E, baš mi je drago! Dosadni više jedni te isti, Votfofd, Hadersfild, Norič, Fulham....
G

GG's

pre gotovo 2 godine

Jedan info, sami ljudi iz grada Notingama tvrde da je njihov najveci rival upravo Lester, Derbi je tu vise rival zbog Brajana
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Prvi fudbal koji sam gledao je bio fenomenalni Nottingham Forest koji je te titule osvojoi u doba najačeg Liverpoola u istoriji. A navijači Arsenala sanjare da su neki ozbiljan klub. Još 700 godina nećete dostići šumare po broju osvojenih LŠ.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

1978 - 1980 ... Strasan fudbal su igrali! Dobrodosli nazad!
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Problem Foresta je što od igrača koji su zaista kvalitetni pitanje je da li će zadržati i jednoga ( Spens, Garner, Džonson, Voral, Samba ), a ostali nemaju kvalitet za PL ( MeKena, Kolbek, Cinkernagel, Greben ). Kuk je igrao dugo za Bornmut u PL, ali nikada nije imao taj kvalitet, jedino možda Jejts da može igrati, a da će ostati, ali i njegov kvalitet je upitan. E sad, ispale su dobre ekipe ove sezone i tu ima zaista kvalitetnih igrača za PL: Puki, Arons, Rašica, Denis, King, Sar, Sisoko, Kamara, Poup, Tarkovski, MekNil, Korne, Veghorst, pa i Rodrigez, može tu lepo da se probere, plus igrači iz Olimpijakosa poput Agibue Kamare, Manolasa, Medi Kamare… Imaju valjda i neku skauting službu. Moraće puno da rade preko leta i da uklope sve, ali iskreno se nadam da će opstati.
S

Sove

pre gotovo 2 godine

Biće sledeće sezone grčevita borba za opstanak ako se dobro ne pojačaju, vratio se bar velikan u elitu, bolje oni nego Hadersfild, sledeće sezone priželjkujem Blekburn.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Jos Blekburn , Sandrlend i Bolton/Stoke i to je PL , napolje Bornmut ,Brenford i Brajton koji je dobro igraju al su mi drazi gore navedeni valjda sto kad sam bio klinac su oni igrali i po njima pamtim PL na Rtsu i cuveni logo u uglu ekrana
C

Coan01

pre gotovo 2 godine

Sunderland i Stoke su mi oduvek nekako bili odvratni a Blackburn i Bolton pregotivni,zaboravio si Wigan i Portsmouth koji realno mnogo više fale nego Stoke i Sunderland!
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

samo da ne ispadnu brze nego sto su se vratili, ali bolje oni svakako nego hadersfild
J

Jagg86

pre gotovo 2 godine

Drago mi je zbog Foresta što su ušli. Pored povratka Leedsa, najviše sam želeo da se vrati Forest , Derby i Blackburn. Mnogo gotivni klubovi. Inače , Huddersfield strašno pokraden zbog penala. Ali jbg, tako je , kako je.
b

babuebu

pre gotovo 2 godine

Bas vala! Napred Notingem!