Komentari na vest

Kako je Ferguson naterao Bekama da šiša čirokanu na Vembliju: Kreće meč za trofej sa Čelsijem, a ja jurim makaze

f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

SER ALEX FERGUSON=rad, red, disciplina,viski!😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪
1

1244

pre preko 2 godine

Сви хвале Фергија и треба,али погледајте како се мнагупски понео Бекам,у фазону па шта копачка у главу, затворена прича
M

Mejkapic

pre preko 2 godine

Secam se za Fergusona da je svim selekcijama osim prvog tima zabranio da nose sarene kopacke, iskljucivo crne...
0

0211

pre preko 2 godine

Toplo preporučujem SAFovu autobiografiju, čak je relativno skoro bila na popustu
k

kost

pre preko 2 godine

Imamo 7 trenera poslednjih 20 decenija koji se vrte u 8 klubova. 7 politicara koji se vrte u tim klubovima. i mnogo vise debila...koji ih slusaju.. Dobro nam je..
G

Gost2

pre preko 2 godine

Za ovu zadnju recenicu,on lici na ono sto je Mihajlovic rekao Vijeri!!!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Svaki klub se zasniva na 3 odnosa. 1.Odnos uprava-menadžer ili trener kako god ako oni idu različitim stranama PROBLEM.Primer FERGUSON je svojevremeno imao okršaje sa STAMOM KINOM BEKAMOM VAN NISTERLOJEM i izlazio je kao pobednik.Zašto?Imao je POVERENJE uprave.Osvajali su trofeje. 2.Menadžer-fudbaleri.Ako između njih odnos škripi PROBLEM.A on se uvećava ako pod tačkom 1 postoji isto.Primer:Zeman u zvezdi.Setite se kako su ga pojedini fudbaleri izbušili a uprava mu NIJE PRUŽILA PODRŠKU već SPORAZUMNI RASKID. 3.Odnos između fudbalera.Primer:Van Nisterloj se buni zašto većinski lopte idu ka K.Ronaldu smatrajući sebe za prvu opciju.Ferguson videvši o čemu se radi odlučuje da PRODA Van Nisterloja i da se usresredi na K.Ronalda.Uprava mu je verovala ostatak priče znate. POZDRAV
M

Molim

pre preko 2 godine

Samo sto je njemu prezime Van NisteLRoj… u Engleskoj ne postoji sportski direktor, uprava… tacnije postoji, ali direktor sprovodi ono sto menadzer (glavni trener) trazi vezano za kupovinu-prodaju, zato se zove menadzer i ima visestruku funkciju! Dalje, uprava kluba postoji, ali se ne pita nista, postoji gazda tj vecinski vlasnik i on se pita!

Falični Tom

pre preko 2 godine

Za Van Nistelroja je donekle tačno. U autobiografiji Ferguson priča o tome kako je Ronaldo bio skroz slomljen kad mu je otac preminuo a da su posle jednog sukoba na treningu Van Nistelroj i Ronaldo razmenili teške reči. Tu mu je Rud rekao da ide da se žali tatici. Ferguson je izjavio da je znao da je tu kraj i da je preterao. Čak je i Van izjavio da je bio svestan da je tu kraj za njega u Junajtedu.