Komentari na vest

Kako je Kristijano Pičini aktivirao Milana Gajića i dobio ljutog konkurenta u borbi za startnih 11

G

Gajic drugoligas

pre oko 2 godine

KOJI MORE CRNI GAJIC,NAJGORI BEK KOJI JE IGRAO U ZVEZDI U ZADNJIH 10.GODINA!
7

73je

pre oko 2 godine

Gaja je bolji, to je činjenica.. Konkurencija čini čuda... Još kad bi bio malo kuražniji (mislim da je to pravi termin)..bilo bi sve mnogo bolje
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Da igra u Partizanu, grobari bi kukali svaki dan da treba u reprezentaciju. A bolji je od reprezentativca Rnica 6x najmanje.
f

fandjo1

pre oko 2 godine

Gajic sve bolji I bolji,to je ocigledno,br asistencija sve govori...za mene ocekivano,ipak je decko bio sampion sa mladom reprezentacijom,ima iskusto iz Bordoa takodje...samo sam ocekivao da se to mnogo ranije desi,al nikad nije kasno
M

Manche

pre oko 2 godine

Ne mozemo na svakoj poziciji imati majstore poput Kataija, Ivanica i Kange. Ali Terza druze, kakav Pićini, i to za toliku platu. Ako ga je Gajic unistio sa ovom statistikom, kakav je to igrac. Uostalom, izbacio nas je iz evrope, malo li je. Mani se vise tih Falka, Pićinija i ostalih kombinacija iz Italije. Žule ti je slobodan igrač, a na desno krilo dovedi Ranđelovića umesto Falka. I sklanjaj ovog Rišaira i Dionija, i stavi neko Zvezdino dete da bude treći špic iza Ohija i Pavkova.
M

Milko

pre oko 2 godine

Nenad 1246@Rišaira ne bi bi dovela ni baba Jula, za 3godine odigrao 5 utakmica Dioni slično. Jović je igrama, golovima zaslužio poziv. Statistika ove dvojice nisu ni za Grafičar. Pavkova, Gobeljića porediti sa ovom dvojicom može samo neznalica, terzijaner. Krstičića nije trebalo dovoditi, ali je opet igrač za ovu dvojicu.
A

Austrijanac

pre oko 2 godine

U Zvezdi trebaju da igraju igraci koji prave razliku. Gajic mene ne moze mene da predribla. Toliko o ovom clanku
N

Nervous postmen

pre oko 2 godine

gosttttt Naravno da ne bi ali odakle pare za prave igrače na tim pozicijama!?To su najdeficitarnije pozicije u svijetu fudbala.A evidentno je da se u srpskom fudbalu guraju mladi igrači koje će menadžeri lakše "uvaliti" i podijeliti proviziju s kim već dijele.
O

Orao

pre oko 2 godine

Ona djevojka iz reprezentacije bolja od obadvojice sto se centarsuteva izgleda
D

Djodj

pre oko 2 godine

novinarcicu novinarcicu, koliko si uzeo evrova od doticnog da ga nahvalis, od tih njegovih tzv pasova, 80% ide u rikverc, ili ti ka golmanu.
g

gosttttt

pre oko 2 godine

I jedan i drugi su neaktivirani za Zvezdu. Sve je to za domacu ligu..
P

Pppp

pre oko 2 godine

Da li me neko zeza kada kaze da je Gajic igrac? Kada god gledam on bezi od duela i igraca, kada je protivnicka kontra on uvek kasni a umesto da ide uz desnu ivicu kada zvezda ima napad on ulazi u 16t i glumi laznu devetku eto odatle i asistencije jer ceka loptu kao sidras a fizicki je kao kancelarisjki tip nigde veze sa sportom. Ne znam u kom univerzumu Gajic prvo fizicki ne moze da se poredi sa Picinijem jer ne moze ni jedan duel snagom da dobije, od tehnike i brzine da ne govorim... Jedino sto povremeno igra na svoju ruku napadaca pa eto odakle asistencije. I ja da igram pored Katajia, Ivanica i ostalih uspeo bi jednom da dam nekom loptu u 16t.
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

U ovom tekstu ispada da sve dobro što je uradio Pićini i nije bog zna šta naspram epohalnih dostignuća na terenu koja je imao Gajić. Ono što je pisalo za Gajićevu partiju pruženu u revanšu protiv Rendžersa stalo je u jednu rečenicu: opteretio desnu stranu, ali ništa konkretno. Izgleda da su se sada stvari promenile. Iz do sada prikazanog može se videti da je Italijan školovan igrač, ume da centrira levom nogom što je za naše bekove nešto nedostižno, međutim, povreda koju je dugo vukao uticala je na sigurnost i slabu fizičku pripremljenost i zbog toga nismo mogli da vidimo Pićinijev maksimum. S druge strane Gajić nema kvalitet za Zvezdu ali je za Gobeljića izmislio fudbal. Tako da Zvezda nema puno izbora kada je u pitanju desni bek. Dobra stvar je ako dolazak Pićinija motiviše Gajića da još bolje radi. Međutim, on je limitiran fudbaler u svakom pogledu i pitanje je da li uopšte može da napreduje. Ovakvi tekstovi nisu u redu naročito kada se potencira statistika u fudbalu. Jer, ona u fudbalu ne znači mnogo. Šta vredi Bajernu što je u svim statističkim parametrima bio bolji kada je Viljareal prošao dalje.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Potpisujem 99%. Jedino bi dodao da Zvezda i reprezentacija odavno imaju svog desnog beka. Zove se Petar Stojanović i danas je doprineo debaklu Napolijeve sezone. Da se malo više fokusiramo na sve što bi mogli da ostavarimo, a mnogo manje na kumske veze, tatine/mamine sinove, i projektovanih legenda iz petlića, daleko bi bolje prošli. A Pićini i sa jednom nogom opet boljeg desnog beka nismo imali od Baneta Stankovića. Pametnom dosta.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Sreća je Naša što Dioni i Rišairo nisu izgubili samopouzdnje,,,,,,,,,, ,,,,, inači bi Zvezda mogla da zaboravi na prvo mesto.
G

GostDeda Mile

pre oko 2 godine

Pa Gajic svaku loptu vrati ustranu a najviše nazad, što se tu ne kaže u analizi njegove igre.Čovek samo pogleda napred i odmah za svaki slučaj vrati Borjanu ili Dragović/Eraković.Pozdrav ovo mi je prvi put da se javim.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

...... ma dobro to,,,, Gajić , Pićini,, ITDDDDD,,, Nego šta bi , sa velikim i "dokazanim", i preplaćenim Terzićevim bombama, npr. Dioni, Rišaira,,,, koštali su kasu Zvezde preko milion evra, a učinak im je nešto manje od 200, 00 evra kad se saberu obojica. Pošto Zvezdaši (bar ovi koji komentarišu) sa izuzetkom plaćenih čuvara lika i dela preCednika dr. - a imaju pamćenje malo bolje od živine, čisto da ih podsetim da nijedan trofej i nijedna pobeda ne može i ne sme da ZAMAŽE OČI ljudima od časti i integriteta, DA JE KRAĐA, SVAKA KRAĐA A NAROČITO PLJAČKA ZVEZDINE KASE NEDOPUSTIVA..... I DA NIJEDAN REZULTAT KRAĐU NE MOŽE DA OPRAVDA.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Lupas. Samo kad Pavkov, Gobeljic, Krsticic nisu opterecenje kase. To je fudbal Real je dao desetine miliona za Jovica po tvojoj logici to je pokradeno jer je ispao promasaj. U principu ti veze sa fudbalom nemas osim na imaginarnoj igri FM,a ni u njoj nefukcionisu ti tvoji diznilendi kako si zamislio vec se desi da kupis igraca,a da neodigra 3 utakmice jer se tako namestilo.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Konacno je vratio samopouzdanje. Svaka cast. A Picini je odlican igrac, samo da ga zaobidju povrede.
N

Nervous postmen

pre oko 2 godine

Pićini je klasa,valja ga sačekat kao što smo Sanoga i pogodili.Gaja se trgnuo ali sve to djeluje da je u svrhu novog ugovora ili angažmana u drugoj sredini.Ne znam zašto Radulović nije dobio koji minut na lijevoj strani,cijedimo Rodu kao sunđer.
g

gosttttt

pre oko 2 godine

Zvezda ne bi trebalo da ceka nikoga na poziciji gde joj bas fali igrac. Nije to igrac ne znam kog kvaliteta pa da moze da ga ceka klub. Uostalom on nema tu srcanost kao sto je imao Stojkovic ili Ninkov.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Da jbt.. Momak se aktivira. Dobi na samopouzdanju. Svaka mu čast. Odlična su zamjena jedan drugom. Šteta bi bilo ako ode. Klupa za rezerve igra veliku ulogu u svakoj utakmici.
D

Dusan Vs

pre oko 2 godine

Prvo Gajic treba da produzi ugovor jer je od Juna slobodan...
B

Bus84

pre oko 2 godine

Čuj probudi se Gajić, lik prespavao 2 sezone, sad odigrao 2 dobre i odmah dobar. Na vecim utakmicama se živ odseče od straha. Anemičan lik totalno.
S

Srpke

pre oko 2 godine

Nas Gajic,Vukovarska Knindza MORA IGRATI U prvih 11 !
G

Gnu

pre oko 2 godine

Ljuti konkurenti za lingling. Za Evropu nema šta da traže. Potrebna dva ofanzivna beka ili 2 krila i na sredini 2 brža igrača.
E

Esex

pre oko 2 godine

Picini u evropi i na gostovanjima u superligi a gajic na marakani u superligi.
G

Gostq

pre oko 2 godine

ništa ja tebe ne razumem
E

Esex

pre oko 2 godine

Moze i ovako:picini da igra protiv jacih timova a gajic protiv slabijih..
g

gostq

pre oko 2 godine

E tako je vec bolje :)
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

После утакмице са Ренџерсом, у коментару и оценама играча, написали сте да од његовог уласка ништа, се није променило и није утицао на игру, а сада пишете како је утицао итекако. Битно да нешто пишете, када немате шта.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Da se razumemo: i sa 40 godina, Rukavina bi za sve ove bio tata. Bane i u kolicima, ista priča. Da ne pominjemo Gaćinovića koji je vidjen za ulogu i nebi koštao mnogo više od velikih majstora tipa Rišaira i Dionija.
a

argh

pre oko 2 godine

Rukavina je igrao u reprezentaciji iz istog razloga što je i Gobeljić igrao u Zvezdi. Bio je borben, nije imao ko drugi i neko ga je gurao zbog novca. Rukavini je vrhunac karijere bila Astana. Staviti u istu rečenicu Baneta i Rukavinu je smešno.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Rukavina je odigrao pedesetak tekmi u Viljarealu, a u reprezentaciji uvek solidan. Dakle, za Gobelju Filip Lam iz najboljih dana. U par navrata (Vels u gostima na.pr.) odličan u ključnim trenucima. Gde si ti ovde video poredjenje s Banetom?
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Pičini i Gajić zajedno preko milion evra, šta ih briga gde ima tu se i prosipa
W

W89w929

pre oko 2 godine

I tuti fruti 103 miliona 😂😂😂
K

Kad smo kod bekova

pre oko 2 godine

Gajic, Picini, Rodic, Gobeljic i Bakayoko zbirno imaju manju platu od Urosevica, Obradovica, Brezancica, Miljkovica i Miletica. Cisto da se razumemo.
G

Gost eeeee

pre oko 2 godine

Samo Rodic mora krvavo da odradjuje svaki minut bez predaha .... Sta je sa onim omladincom (Nikolasevic valjda) koji je najavljivan kao zamena Rodi ...
D

Dokolicar

pre oko 2 godine

I pored silne statistike na svojoj strani, opet je Gajic drugi izbor. Zasto? Zato sto je pitanje da li bi mogao da igra u play-out klubu u Superligi. Nema osnovno fudbalsko znanje, ne zna da primi loptu, centarsut mu je previsok, premekan i neprecizan, skok-duel; ne znam (nikad ga nisam ni video u skoku). Asistencije i golovi dolaze po inerciji, jer Zvezda 90% vremena napada, protivnik se skoncentrise na nasu levu stranu (Rodic, Katai, Ivanic) i on je bez otpora uvek na 20-25m. od gola protivnika. Kao dobar je u odbrani, pa da nije, pored svih mana koje ima, pitanje je da li bi ga uopste mogao nazvati fudbalerom. Da je Srnic pre 5 godina resio u glavi da bude bek, bio bi duplo bolji i imao bi mnogo bolju inostranu karijeru.

Mr 007

pre oko 2 godine

Picini je dobar igrac,ali ima manjak samopouzdanja,a Gajic i Gobelja su za odstrel. Resenje je Filip Stojkovic,mogao bi biti vrhunska rezerva Piciniju,a najverovatnije bi postao starter. Grobari recimo obozavaju Velickovica,a sa druge strane je oteran Stojkovic,samo jer voli Zvezdu. Ti "navijaci" sve odlucuju,pa tako nije dosao ni Birmancevic,a zato nikom nije smetala ona nesreca Bosancic. Vujadin Savic nije nista posebno,ali je za Pankova Maldini licno. Predstavljao bi kvalitetnu rezervu,a ipak je proteran. Neke odluke kluba ne razumem.
С

Слободан Маровић

pre oko 2 godine

Пићини је веома добар фудбалер али после повреде има велику страх да му се не деси исто. Мада после таквих повреда он није једини у многима је исти страх који баш доста дуго држи !
M

Ma vaziii!

pre oko 2 godine

Filip Stojkovic??On od Gajica bolji nijr.Koji bre Filip Stojkovic 5 asistencija imao u Zvezdi za sve vreme!
D

Dokolicar

pre oko 2 godine

Koliko sam ja shvatio Stojkovic i Savic su otisli zbog nekog njihovog kurcenja po svlacionici, ne zbog navijaca ili neceg slicnog. A stoji da bi bili bolja resenja od Pankova, Gajica i Gobeljica i to puno bolja. Cak mislim da je to njihovo ponasanje smetalo Miloju, dok bi kod Dekija to proslo.
S

Sb

pre oko 2 godine

Filip Stojković je bio na pravu da predje u Partizan i izjavio je da nema nikakav problem da zaigra u Partizanu,toliko u njegovoj ljubavi prema Zvezdi
G

Gostim

pre oko 2 godine

gajic je uvek i bio dobar samo ovaj kvazi trener mu nije davao sanse
2

2305

pre oko 2 godine

naso Sam ti beka.odlican vezni igrac a moze i u navali
С

Слободан Маровић

pre oko 2 godine

Увек је добро имати јаку конкуренцију јер је то мотив више у борби за стартну поставу !!!
A

Angelinho11

pre oko 2 godine

Treba reci I da Gajic ima 400k platu I da apsolutno ne zasluzuje toliko, njegova realna primanja treba da budu oko 200k... U sustini Gajic je okej za nase standarde Ali za evropu izuzetno tanak igrac...
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Ne vidim po čemu zaslužuje više nego onih 20 soma koje bi primao u Indjiji. Retko uplašen lik na terenu.
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Zato Picini od 600k,zasluzuje i Dioni i Zivkovic pola milke
@

@Tubeki

pre oko 2 godine

Zamena teze. Ne vredi Gajić ništa više zato što su drugi (takodje) precenjeni.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Super, imamo dva dobra desna beka. Prosle godine smo imali Gobeljica i mnogo losijeg Gajica. Inace, dosta su razliciti. Picini je defanzivno odgovorniji, ima bolji pas i centarsut, dok se Gajic vise pojavljuje napred u ofanzivi. Meni to izgleda kao win-win.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Gde se to Gajić pojavljuje napred? Protiv koga? Kad? Daj bre, lik nije ni za otirač.
g

ghost11

pre oko 2 godine

Filip Stojković je za obojicu bio Marselo lično
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Ninkov je bio Marselo sa svu trojicu.

Mr 007

pre oko 2 godine

*npr Dani Alves ili Maikon (jer ima bad copy na drugoj strani brda)😂
.

...99

pre oko 2 godine

Filip Stojkovic, sreca pa je otisao.Sreca...Pojma nema.