Komentari na vest

Kako se vratio Milan

E

Erector

pre oko 2 godine

Milan postiže dobre rezultate i stvarno je dobra priča, ali po čemu ima lakši raspored od Intera? Dva teška gostovanja Napoliju i Laziu a Inter jedno, i to vjerovatno trenutno slabijem protivniku od oba ova druga, po dva teža domaćinstva a i tu je Interu lakše sa Romom nego Milanu sa Atalantom.
b

bfbg

pre oko 2 godine

Tako je konacno da se posvetite jednom od najzdravijih projekata fudbalskih u Evropi, a koji ne ide sa razbacivanjem para nego pre svega na znanje, tesko i mukotrpno ali na duge staze i jedino moguce. Uz to klub koji je doveden na marginu a toliko ima navijaca ne samo kod nas nego sirom sveta gde vazi za jedan od najgospodstvenijih klubova sveta. I ako nije na onim graanama i onoj moci i uticaju ni izbliza koji je imao, ovaj klub pokazuje da nije niko veci od njega niti ga moze ucenjivati, upravo ovo sa Donarumom, Cahanoglu sigurno i Kesi i da ce naci boljeg igraca. Uz to klub ima neke bajkovite i nestvarne stvari o kojima ste pisali pre ovog teksta mada je bilo dobro pomunuti opet. To je prica o Mesijasu koji znamo sta je prosao i da je njegov dolazak bila najveci rizik i najveca opklada koja postoji i sto moze da postoji. Niko ali niko nije verovao u njega i Maldinija i ostale iz uprave, i sam sam bio veoma skeptican, kao i vecina cak i besan. Mislio sam da je klub preterao i da je ovo izivljavanje, totalno ludilo da dovodis fakticki amaterskog fudbalera, koji je pre 2 godine to i bio, nesto izmedju amatera i rekreativca uz to ima 30 godina. A hoces da ides na vrh tabele dok Inter dovodi Cahanoglua, Juve ima jos veci izbor kao i Napoli, Roma itd... I onda svi smo ostali iznenadjeni, Mesijas naravno nije Mesi, niti se pocela oko njega da vrti i zavisi igra Milana, ali je pokazao da je prvotimac, da zna da resi nekada i mec, da moze da doprinese bez problema ekipi. To je vec sada vise nego dovoljno od ocekivanog. Naravno njegova je prica poucna , lepa, nezaboravna i nestvarna, i mozda sve vise ljudi prati i simpatise |Milan i to oni koji nisu ga voleli kada je bio mocan, ali i dalje mislim ma koliko bilo bajkovito ne sme ovakva ekipa da dovodi ovakve igrace nego mora da dovede ozbiljna imena narocito sto je to jedno od kljucnih mesta gde Milan nema neka resenja bolja.
C

Crvenocrni

pre oko 2 godine

Najbolji i najzdraviji projekat u italiji i jedan od najboljih u evropi,polako bez srljanja do potpunog izlečenja.
E

Era Pora

pre oko 2 godine

Zvezda je od onog Milana(Gulit,Van Basten,Rajkard...)ispala na penale i oni su posle vladali deset godina.Zvezda je i od sadašnjeg tima izgubila na penale pa nek se istorija ponovi.
B

Bonaventura

pre oko 2 godine

Kako se to konsolidovao kad je pustio onog lika besplatno u Inter, zaboravih kojeg.
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Eto bas toliko je bio bitan u Milanu pa mu ni ime nisi zapamtio. Lepo je receno u tekstu sav skart je razujeren iz Milana.
T

Tojetobaš

pre oko 2 godine

Da ,baš ih je potresao njegov odlazak,zato stoje bodovno i tabelarno bolje,statistički bolje,bolje i lepše igraju nego prošle godine i ne planiraju da stanu.

ST8

pre oko 2 godine

Gazidis je teski majstor.25 novih sponzora za godinu dana.A sad ide novi ugovr sa Pumom 13 miliona godišnje, Fly Emirates 22 miliona, Bitmex 7 miliona, Wefox novi sponzor na dresu sa zadnje strane 8 miliona.Ukupno 50 miliona, samo na dresu.O Maldiniju I Masari nemam reči.Najbolji pokazatelj su njihovi transferi.Za 145 miliona su dovedeni Maignan, Tomori, Hernandez, Kalulu, Bennacer, Tonali, Salemakers, Leao, Rebić.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ovo je za Seriju A je sasvim pristojno, ali za Evropu treba nekoliko pojačanja za neki iskorak. Jedan na štoper, jedan u špicu. Stvarno pojačanja, koja će to odmah biti. Još i Renato Sančez u veznom. Rade odličan posao sa mnogo manje novca od konkurenata. Da se ne lažemo Ibra više ne može igrati od 20-25 utakmica odigrati sledeće sezone i to je kraj. Ni Žiru. Kjer takodje. Štoper, špic, vezni i možda čak i krilo prava pojačanja i to već može biti baš ozbiljna priča
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Koliko navijača Intera na vestima Milana i Juventusa, pomislio bih da sam na sajtu Gazete. Ajde što ste ovde, nego što realno sem mržnje i provociranja, nemate ništa pametno da kažete. Tekst nije hvalospev, nego realnost. Milan je trenutno finansijski mnogo zdraviji od Intera i Juvea i tu nema greške, ali i dalje ima slabiju ekipu, što opet ne znači da ne može ravnopravno da se bori sa trofeje jer smo videli u derbijima kako stoje stvari.

Kukaa

pre oko 2 godine

Još se najveći klub nije vratio. Ali fino ide. Medjutim dosta skartova ima u ekipi
S

Stabilbost ala chief

pre oko 2 godine

stabilizovao se toliko da ga je Liverpul sa trecom postavom lagano dobio
G

Gost31

pre oko 2 godine

Igrao i Milan sa trecim sastavom zbog onolikih povreda
b

baksuz

pre oko 2 godine

jel igrao i danas na salernu? hahahaha titula zamalo
G

Gostaleksandar

pre oko 2 godine

navijam za Juventus oduvek, ali mi je bilo žao Milana jer je to institucija, legendarni klub.Svakom pravom ljubitelju fudbala treba biti drago što se takav gigant konsoliduje i vraća na stare staze.navijači Intera su teški kompleksaši,ja stvarno neznam kolko treba da budeš očajan da bi navijao za inter,oni u suštini svaki drugi klub mrze više nego što vole inter.Pravi derbi je Juventus-Milan!Najtrofejniji italijanski klub protiv najtrofejnijeg italijanskog kluba u Evro takmičenjima,ostali se samo uguravaju u to društvo

MILAN1989

pre oko 2 godine

Sve na mestu ali zašto dovesti Belotija. Mislim da nije kalibar za Milan.
M

M1899

pre oko 2 godine

Bolje bi bilo da Halanda dovedu ali se ne uklapa u finasisku konstrukciju,sta hvali Belotiju preko 100 golova u prosecnim timovima ?

MILAN1989

pre oko 2 godine

Ne znam sta mu hvali ali znam sta mu fali. Imaju odlicnu skauting sluzbu sigurno mogu da nadju kvalitetnijeg igraca od Belotija. On je imao tip top sezonu 16/17 koliko pamtim. Od 2017. ga povezuju s Milanom svakog prelaznog roka. Ako ne mogu da ga dovedu vec 5 godina onda stvarno ne znam.
М

Мињоле

pre oko 2 godine

Шта бих дао да Тоти дође овако у Рому и направи нешто слично...
m

mičovič

pre oko 2 godine

Da li može nešto o Partizanu? Makar neki stari intervju od našrg najboljeg trenera još od Boškova, Stanojeviću.
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Prvih 7 komentara 4 navijaca Intera, vas bas drmaju kompleksi. Imate svoje vesti, pa se tamo lecite.
x

xxexeeaxaxa

pre oko 2 godine

sve je ovo zahvaljujuci nosatom ibri iskreno!
G

Gost357

pre oko 2 godine

To je kad se desi pa se sve kockice sloze. To se ne desava cesto.
m

miki.rubiroza23

pre oko 2 godine

Moj Milan ❤️🖤
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Bitno je da ove sezone opet udju u LS, da se Kesi i Romanjoli na kraju sezone oglase i javno kazu hoce li ostati ili ne (a ne preko njihovih agenata) , u slucaju ovog drugog odmah dovesti Botmana i Sanceza. Sa Ibrom da se pozdrave, sacuvace njegovu veliku platu, dovesti Belotija koji posle povrede je juce pokazao protiv Juventusa da i dalje zna da igra. Veoma je bitno da se nadje ofanzivni desni vezni, jer Mesijas nije kalibar za Milan dok Salamakers osim svoje pozrtvanosti nema neki kvalitet.
b

bbshow

pre oko 2 godine

Kesi ce otici za vecim parama a Romanjoli verovatno u Lazio jer je njihov navijac. Osim ako ga ne ukrade Juventus.
M

M1899

pre oko 2 godine

Ostace Romagnoli,podize formu polako a i bolje mu je valjda da igra u timu koji ce redovno da igra ligu šampiona i potencialno osvoji skudeto
G

Gost357

pre oko 2 godine

Ti se razumes dal je mesijas za milan i salemakers a kladim se da si max 3 utakmice pogledao milana. Kesi ide i maldini vec pregovara da dovede sanceza. A botmana zele ne bitno dal ce romanjoli ode. Adli dolazi mlada zamena za dijaza kao i pobega koji ce verovatno biti cetvrti vezni umesto bakajoka. tako da milan jos uz ovu dvojicu treba samo napadac i levi bek. ja bi voleo da milan sad dovede proverene igrace po 100mil ali znajuci kako je do sad poslovao verovatno ce to tako biti.
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

A kesi ode za dzabe U INTER
G

Gilence Šinterista

pre oko 2 godine

I Romagnoli isto . Ma svi žele samo kod nas u ŽKP.🤣
G

Gosto983

pre oko 2 godine

Isto ko i Donaruma!!
M

M1899

pre oko 2 godine

Inter ce da mu da 8-9 miliona platu ?
S

StefanMi1993

pre oko 2 godine

Toliko hvaljen rad funkcionera Milana, toliko "dobrih" dovedenih pojacanja, i onda dodje Crvena Zvezda i nadigra u dve utakmice isti taj Milan...
I

I onda dođe grupa LŠ

pre oko 2 godine

I ista ta Zvezda popije 25 komada u 6 utakmica...
G

Gost1891

pre oko 2 godine

Zna se ko je sampion I ko ce biti al ostaje zal sto Leao I Tonali nisu u timu sampiona Italije
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Realno i Teo je bio blizu Intera, Menjan takodje, evo i Tomori je izjavio da je zeleo Inter pre Milana.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Tek ćemo da utvrdimo da li se vratio. Rano je za zaključke.Par sezona zaredom moraju da budu u vrhu. Prvo da skoče pa da kažu hop
м

марота

pre oko 2 godine

Али шта написа човек "много богатијих Интера и Јувентуса!" Милан у Италији, као партизан у Србији. Кукање, мали буџет, бла Бла а Ибрахимовић плата већа него лукаку. Н Е бринем ја за резултате, час се појави нека специја, емполи, Болоња и оду бодови. Живи били па видели! Интер пешака
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Lupas gluposti. Zbog finansijskog fijaska kineskih vlasnika, Milan je morao da odustane od LE iako su se kvalifikovali i da potpise ugovor sa Uefom da nece trositi vise od 30-tak miliona godisnje. To istice na kraju ove sezone, tako da ce Milan tek da trosi.
м

марота

pre oko 2 godine

Исто као што су 2006 добили од Уефе да могу у квалификације за Лш. Смешан баш коментар дајеш, нема везе са претходним. И вечерас чипаво против увек неугодне салернитане
l

lool

pre oko 2 godine

Trener je kljuc. Da ode Pioli 6.pozicija
c

coygth14

pre oko 2 godine

pa kad krenes da uzimas igrace koji su prosli Zvezdinu skolu, mozes samo bolji da budes
O

Orao

pre oko 2 godine

Ne prdi