Komentari na vest

Kako su Englezi isprovocirali Kurtou: Bolji su i Ramsdejl, Žoze Sa, Jasin Bunu...

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

A gdje je na listi Mike Maignan?
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

Najveci si Tibo!!!
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Po meni izbor 10 golmana najlakša stvar na svetu, mogu se čak i rangirati. Da napomenem da ne gledam formu ove sezone nego stvarni kvalitet, jer da se gleda forma isti taj Kurtoa ne bi bio medju 20 pre tri sezone, a sada je prvi, Nojer 18/19 uzas, De Hea do prosle sezone pa nekoliko u nazad skandal kako je pao bio, pa se opet podigao, Donaruma pao potpuno prolazi ove sezone kroz agoniju, a jedan od najboljih je, i posle evropskog su svi govorili da je broj 1, šta reći za Oblaka ove sezone, ili Ter Štegena poslednje dve? A da nije to možda jer im se i klubovi raspadju, posebno Barsa? Isto važi i za De Heu? Navas je najkonstantniji, a Nojer najraznovrsniji plus prilično konstantan deceniju ipo, tako da su po meni njih dvojica ipak za dlaku ispred. Lista od 10 izgleda ovako: Nojer, Navas, Oblak, Kurtoa, De Hea, Alison, Donaruma, Ederson, Ter Štegen, Mendi, respektivno. Nisam pomenuo Alisona i Edersona koji su sjajni, ali imaju top odbrane ispred sebe, tehnički su najbolji, ali ne brane baš kao ovih prvih 4-5. Mendi jedan od najboljih, ali tek 3 sezone klasa, malo sklon kiksu, deseto mesto po meri trenutno, mrtva trka sa Menjanom. Jako blizu su Menjan ( uz Kurtou najbolji ove sezone ), Ljoris, Handanovič ( zbog godina vidi se da neće vratiti onaj kvalitet, inače glatko u 10 ), ostali su klasa ispod.
A

Apis1917

pre gotovo 2 godine

Koji bre Nojer ? ova lista ti je na kontu nekih bodova zadnjih godina...nema tu šta da mudruješ i pametuješ Br.1 je Kurtoa,ostali su nebitni.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Донарума ? 🤣
G

Golman Ziza

pre gotovo 2 godine

Pa šta im je ? Sad oblak nije u 10 golmana , kako da ne . Najkomletniji golman ikad je Nojer. Najboljih 10 golmana svijeta: Nojer, Oblak, Kurtoa, Menjan, Mendi , Alison , Simon, Patrisio, Dolaruma i Ederson. De Hea sklon teškim kiksevima, mada i cudo može da odbrani.
G

Gostaaaaa

pre gotovo 2 godine

menjan i mendi posle dvije sezone najbolji a ovi svi navedeni brane vrhunski od 5-10 godina. a ti si bas realan isto
l

lol12

pre gotovo 2 godine

De Hea jedini razlog sto je Junajted tu gde jeste.Bar 5 pozicija bi bio ispod bez njega.Kako si njega stavio ispod Simona,Patrisija,Donarume...Oblak ove sezone uzas.Najgora njegova sezona u karijeri.Jedno vreme je bio statisticki najgori golman lige petice (ponavljam statisticki ali opet samim tim nema sanse da se i ove godine ubroji u top10 ako se gleda samo ova sezona a i ako se ne gleda to opet ima dosta prostora za De Heu pre nekih drugih).
@

@Golman Ziza

pre gotovo 2 godine

definitivno, Nojer, pa svi ostali kako hoce da se poredjaju. I tako je vec 7-8 godina. Od kada Bufon i Iker ne drze primat. Kurtoa vec dvije sezone brutalno brani, pogotovo ove. De Hea odlican.