Komentari na vest

Kako su se svađali Nasri i Mančini: Ja mu psujem sve po spisku, on šalje avion po mene

f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

manch.city=septicka jama!🤮😡😠
G

Gunners

pre preko 2 godine

Zapravo ne, ako pogledas na yt kakva je atmosfera tamo video bi da su jako gotivni. Pogotovo u vreme kad su tamo bili Kolarov i Dzeko, to je ludo kakvog je zezanja bilo, gledao sam im te vlogove da tako nazovem i cesto se smejao. Bas se svi druze, pozitivni su, sale se i za ostalim zaposlenima u klubu. Nisam njihov navijac ali tada sam ih zgotivio.
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Ma bas su bili duhoviti. Oni pa Ckalja.
B

Bari

pre preko 2 godine

"Psovao sam mu čak i decu"... da imaš i malo mozga, bilo bi te sramota da uopšte spomeneš kako si treneru, koji je pritom daleko stariji od tebe, psovao decu jer te je kritikovao sa klupe. A da je bilo i malo sreće, pa da su umesto njega ispred tebe stajali Dijego Simeone, Đenaro Gatuzo ili Antonio Konte, mislim da bi na mestu završio fudbalsku karijeru. A ne bi se dobro proveo ni kod Fergusona, Klopa, Bijelse ili Murinja. Strašno je koliko igrači nemaju poštovanja prema treneru, ne odgovara im kad ima autoritet, ne odgovara im ni kad ga nema. U opisu njegovog posla je da ih i kritikuje kad treba, a njihovo je da ga poštuju kao nekoga ko im je nadređeni, ko je stariji od njih i ko o fudbalu ima daleko veće znanje nego oni.
K

Klasika

pre preko 2 godine

Još jedan u NIZU nevaspitanih uličara,koji su nesporno odlični fudbaleri bili . Ovakve face se najčešće rađaju u geto naseljima po Francuskoj,Holandiji, Belgiji.. a ima ih itekako i iz Engleske,Nemačke. Po pravilu su ili Arapi ili Afrikanci tamnoputi momci. Odrastanje u siromaštvu,izolovani iz građanskog društva tih zemalja,često od razvedenih roditelja, ili odrastanje sa samo jednim od roditelja, pošto im je ovaj drugi u zatvoru... Ben Arfa,Nasri,Hakim Zijeh,Osama Tanane,Princ Boateng,Dele Ali... Može se do sutra nabrajati... I što je najjače, oni se time ( nevaspitanjem,neobrazovanjem,nemanje manira ) ponose 🙄
B

Bzz

pre preko 2 godine

Pa to su prosto oni, cuj ponose se. A ako pogledas tv emisiju iz francuske, gde su u akademiji bili kao deca i Ben Arfa, Nasri i jos neke poznate glave, videces da su i tad kao klinci bili prgavi i pretalentovani, gotivci bas.
p

papapaGost

pre preko 2 godine

Klasiko@sve tacno sta si rekao+sva ta igraca sto si nabrojao pogledaj njihova imena I prezimena I sve jasno.....