Kaljari ne zna šta će sa Filipom Falkom: Nude ga na sve strane

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.01.23. | 16:38

Još jedna tužna epizoda u karijeri italijanskog krila

Teška vremena za Filipa Falka. Došao je Mesi iz Salente u Crvenu zvezdu sa oreolom jednog od najboljih igrača Seriji B, neko ko bi mogao da pojača izuzetan talenat u ofanzivnom delu manevra crveno-belih. Međutim, omaleni krilni fudbaler nije uspeo da se nametne u Crvenoj zvezdi. Bilo je tu i dobrih poteza momka plaćenog 1,8 miliona evra, ali i velikih problema u mečevima visokog intenziteta.

Posle godinu i po dana na Marakani, Filipo Falko je prosleđen u redove Kaljarija na plaćenu pozajmicu, ali i tamo Mesi iz Salente nije pronašao srećnu luku. Odigrao je svega 10 mečeva u Seriji B bez konkretnog učinka. Česte promene trenera još više su uticale na status Filipa Falka. Novi strateg ekipa iz Sardinije Klaudio Ranijeri je otvoreno rekao Filipi Falku da ne računa na njega, i da bi trebalo da promeni sredinu. Problem je što je Falkova pozajmica važi do juna, tako da Kaljari na sve načine pokušava da ga negde udomi.

Izabrane vesti

Mediji u Italiji pišu da je Filipo Falko ponuđen Lečeu, timu za koji je nekadašnji krilni fudbaler Crvene zvezde pružao najbolje partije u karijeri. Čak se i pominje mogućnost da je klub iz Sardinije pitao Crvenu zvezdu da li je spremna da u svoje redove vrati Filipa Falka. Takva kombinacija je gotovo nemoguća, posebno što je Crvena zvezda puna na krilnim pozicijama.

 


tagovi

Filipo FalkoZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara