Andrija Kaluđerović (Star sport)
Andrija Kaluđerović (Star sport)

Kaluđerović najbliži Novom Sadu, nije mogao u Kragujevac

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 16:41

Iz porodičnih razloga

Jedan od najboljih strelaca u istoriji Superlige vraća se u domaći fudbal, ali ne u Kragujevac već u Novi Sad. Andrija Kaluđerović je želja novosadskog Proletera sa kojim je u pregovorima.

Iako se jutros pojavila vest da Kaluđerović nastavlja karijeru u Radničkom iz Kragujevca, to ipak nije bila opcija.

Izabrane vesti

„Sa direktorom kragujevačkog superligaša Slavkom Perovićem sam u prijateljskim odnosima, jako se poštujemo ali o prelasku u Radnički nismo pregovarali. Selidba u Kragujevac nije opcija iz porodičnih razloga“, kaže Andrija Kaluđerović za MOZZART Sport.

Ali bi zato strelca 80 superligaških golova u drugom delu sezone opet mogli da vidimo u dresu novosadskog Proletera u kojem je počeo i ovu sezonu.

„Istina je, pregovaramo o saradnji i u narednim danima će sve biti poznato. Proleter je dobar klub sa dobrim uslovima. Nedavno sam se vratio iz inostranstva i želim da budem blizu kuće i porodice“, otkriva Kaluđerović.

Srpski napadač je prošlu sezonu počeo u Proleteru ali je posle dva meča dobio ponudu uzbekistanskog Nasafa koju nije mogao da odbije. Do sada je u živopisnoj karijeri igrao za 24 različita kluba u 15 različitih zemalja, na tri kontinenta.


tagovi

Andrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara