Mbape (© Reuters)
Mbape (© Reuters)

Kampanja protiv Mbapea: Koliko si puta osvojio Ligu šampiona? Koliko imaš Zlatnih lopti? Nisi najbolji na svetu

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.05.22. | 11:32

Guti smatra da Francuz tek mora da se dokaže, oglasio se i Modrić

Ako nisi s nama onda si protiv nas. Toliko se Real Madrid naljutio na Kilijana Mbapea da je odmah posle objave Francuza kako ostaje u Pari Sen Žermenu pokrenuo neku vrstu kampanje kako bi se predstavilo da krilni napadač i nije toliko uticajan, iako je kraljevski klub godinu dana pokušavao da ga dovede.

Kad nije uspeo, okrenuo je ćurak naopako. Tako čuveni vezista Hose Mariji Gutjerez Guti, iako je pre samo dva meseca javno govorio kako je Realu potreban takav igrač i da ga Madriđani željno čekaju.

Izabrane vesti

Sad odjednom primećuje da Mbape baš i ne zaslužuje pažnju kakva mu je data minulih dana.

Toliko je poznat da pomislite da je najbolji fudbaler na svetu. A nije! Kilijan bi tek trebalo da se dokaže. Trenutno nije tako. Koliko godina je u Parizu? Koliko puta je osvojio Ligu šampiona? Koliko Zlatnih lopti ima? Možda će jednog dana biti najbolji na planeti, sad nije“, istakao je Guti.

Čim je izabrao PSŽ pre Reala to predstavlja i udarac na sujetu Madriđana. Mada, za neke opaske sam Guti ima utemeljenje. Sve što je rekao jeste tačno, samo je pitanje da li bi isto pričao da je Kilijan pružio ruku Perezu.

Mbape nije najbolji na svetu. To je u ovom čas Karim Benzema. Možda će biti sledeće godine, ali ko može da garantuje? Eventualno će eksplodirati Vinisijus Žunior ili Erling Haland. Mbape više predstavlja budućnost, ali sad nije na vrhu. Projektovan je da bude najbolji, samo za ovih pet godina u PSŽ-u to nije pokazao“, dodao je Guti.

Na sličan način, doduše, malo blaže, reagovao je i Luka Modrić, u očekivanju da posle finala Lige šampiona sa Liverpulom nastavi saradnju sa klubom u kome je praktično deceniju.

„Tačno je da još nisam obnovio ugovor, ali sigurno neću uraditi isto što i Mbape (da pregovara sa dva kluba istovremeno, op. au). Nadam se da mi Real neće uraditi to meni... Real će nastaviti da bude u vrhu, jer je klub iznad svakog igrača. Nema potrebe da više pričamo na tu temu, jer više nije ni važno. Pred nama je utakmica Lige šampiona i moramo njoj da se posvetimo“, pojasnio je Luka Modrić.


tagovi

Pari Sen ŽermenGutiHose Marija GutiKilijan EmbapeLuka ModrićReal MadridReal

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara