Andrea Pirlo (© Reuters)
Andrea Pirlo (© Reuters)

Kanavaro: Ako Juve smeni Pirla, pogrešiće dvaput

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.04.21. | 11:49

Nekadašnjem defanzivcu nije jasno zašto je Stara dama prošlog leta izabrala Pirla ako će sad da ga se reši

Deset kola do kraja, deset bodova razlike. Sve navodi na zaključak da se skudeto iz Torina seli u Milano, da se vladavina Juventusa italijanskim fudbalom završava, da će Inter postati prvak posle 11 leta, ali i da će Andrea Pirlo uskoro biti – bivši.

Mediji na Apeninima nemaju dilemu da su nekadašnjem reprezentativcu odbrojani dani i da posle eliminacije u osmini finala Lige šampiona, ali i izvesnog gubitka titule, ni eventualno osvajanje kupa ne može da ga spase otkaza.

Izabrane vesti

Mada, nisu svi za takvo rešenje.

Smirite se... Kad je Juventus izabrao Pirla za trenera, znao je vrlo dobro da Andrea nema iskustva. Logično je da mu se ostavi vreme da sazri kao stručnjak i uspostavi dobre relacije u ekipi. Ostalo je još 30 bodova u igri do kraja Serije A i pošteno bi bilo da mu se sudi na kraju sezone“, poziva na rasuđivanje hladnom glavom Fabio Kanavaro.

Serija A, sreda 18.45: (2,05) Juventus (3,45) Napoli (3,60)

Nekadašnji član Juventusa ističe da Pirlo nije toliko loš kao što mu se spočitava.

„Uradio je i dobre stvari, uveo dosta mladih igrača u prvi tim. Pritom, nije lako voditi svlačionicu krcatu ljudima koji su dosta toga osvojili“.

S druge strane, Stara dama se muči.

Jasno je da neke stvari ne funkcionišu, da je i sam Pirlo grešio. Ljudski je. To je nasleđe koje valja štititi. Povrh svega, ako Juventus ne potvrdi ostanak Andree postaviće se pitanje zašto ga je izabrao za trenera prošlog leta. U slučaju rastanka Juventus bi dvaput pogrešio sa Pirlom. A ne može biti samo njegova krivica, ako igrači greše na terenu i van njega“, smatra Fabio Kanavaro.


tagovi

JuventusAndrea PirloFabio Kanavaro

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara