Kanjas i Jirka opet saigrači?

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.09.20. | 20:17

Bivši zvezdaši možda uskoro zajedno

Erik Jirka i Hose Kanjas su u prvom delu prošle sezone bili saigrači u Crvenoj zvezdi, a uskoro bi putevi mogli da im se opet ukrste.

Jirka je ovog leta otišao iz Zvezde na pozajmicu u redove španskog drugoligaša Mirandesa koji je sada zainteresovan i za Kanjasa.

Izabrane vesti

Podsetimo, španski vezista je slobodan igrač pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Zvezdom koji je trebalo da traje do sledećeg leta. Kanjas je prošle godine došao na Marakanu kao slobodan igrač i potpisao saradnju na dve sezone, prvih šest meseci je bio standardan kod Vladana Milojevića ali ga je novi trener Stanković precrtao zimus i od tada nije konkurisao za tim. Posle pola godine su Zvezda i Kanjas dogovorili raskid saradnje.

Iako se nekadašnji vezista Betisa i Svonsija pominjao kao želja nekih grčkih i truskih klubova, najverovatnije je da će ostati u Španiji iz privatnih razloga. Očekuje da mu se uskoro porodi supruga i želi da mu se dete rodi u Španiji.

Nadao se pozivu Kadiza koji je upšao u Primeru i u čijoj okolini je rođen i odrastao, ali novi prvoligaš nije bio zainteresovan za njegove usluge. Do sada nije imao ponude iz Primere, ali se zato klubovi iz Segunde interesuju za njega. Prvo ga je zvao Albasete, a sada i Mirandes. Pominje se i Fuenlabrada. 


tagovi

Hoze KanjasMirandes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara