Lorenco Insinje (Reuters)
Lorenco Insinje (Reuters)

Kao da žele da ga oteraju: Napoli ponudio Insinjeu duplo manji ugovor

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.11.21. | 14:59

Agent otkrio šta se zapravo dešava

Lov na Lorenca Insinja može da počne, kapiten Napolija će biti jedan od najatraktivnijih slobodnih igrača narednog leta. Makar se to može zaključiti iz ponašanja Napolija…

Insinjeov ugovor sa Napolitancima ističe narednog leta, a klub kao da se trudi da ga otera.

Izabrane vesti

Agent italijanskog ofanzivca Vinčenco Pisakane je otkrio da je Napoli ponudio igraču duplo manji ugovor?!

“Čujem gomilu novinara kako pričaju da je Lorenco odbio velikodušnu ponudu Napolija za novi ugovor i kako mu je predsednik De Laurentis ponudio maksimum. Vidite, moj odnos sa De Laurentisom je odličan ali moram da kažem da je njegova ponuda Lorencu bila duplo manja od onoga što igrač trenutno zarađuje. Obično igraču nudite više novca ako želite da ga zadržite. Pogledajte samo kakav tretman su imali igrači koji su pre Lorenca produžili ugovore u Napoliju. Nema potrebe da govorim koliko je Insinje bio iznenađen ponudom Napolija”, rekao je Pisakane.

Insinje trenutno u Napoliju zarađuje 5.000.000 evra neto po sezoni od njega je u klubu plaćeniji samo Kalidu Kulibali sa platom od 6.000.000 evra godišnje. Ipak, Pisakane ne gubi nadu da će doći do dgovora.

“U stalnom smo kontaktu sa De Laurentisom, postoji obostrano poštovanje, ali on vrlo dobro zna da predlog treba da bude veći ugovor, a nikako manji. Tek smo na početku pregovora i očekujem da klub napravi korak napred prema Lorencu. Ne želim da kvarimo odnos ali vidim mnogo lažnih vesti i neke glupe navijače koji Lorenca nazivaju plaćenikom. Insinje je profesionalac koji trenira maksimnalno kao da mu je ostalo još 10 godina ugovora”, rekao je Insinjeov agent.

Lorenco Insinje je jedini rođeni Napolitanac u ekipi. Ponikao je u Napoliju ali je do dresa prvog tima morao zaobilaznim putem preko nekoliko pozajmica. Ključna je bila ona u Peskari kada je zajedno sa Ćirom Imobileom i Marko Veratijem eksplodriao kod Zdenjeka Zemana u Seriji B. Od tada mu je ovo već deseta sezona u dresu Napolija, godinama je među najboljim igračima, kapiten je i miljenik navijača ali gazda De Laurentis ga očigledno više ne vidi tako.

Ipak, Insinje ne bi trebalo da brine za budućnost ako ga Napoli neće. Kao zainteresovani su se najčešće pominjali Inter, Milan, Njukasl i još neki klubovi.


tagovi

Lorenco Insinje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara