Gojko Kačar (©FK Vojvodina)
Gojko Kačar (©FK Vojvodina)

Kao nekad Zidan, Raul, Alonso, Van Nistelroj, Inzagi... Gojko Kačar se vratio u Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.11.23. | 09:50

Evo lepih vesti za sve u Novom Sadu, posebno za Vošinu decu

Ima ih i bilo ih je na različitim funkcijama. Neki od naših proslavljenih fudbalera uplovili su u trenerske, neki u funkcionerske vode, mnogi su menadžeri, neki i direktori... Međutim, Gojko Kačar je izabarao možda i najprirodniji put, onakav kakav najčešće viđamo u zemljama poput Španije ili Holandije. Ali ono što je najbitnije – Kačar se vratio u Vojvodinu.

Bivši reprezentativac, nekada fudbaler Herte, Hamburgera, Serezo Osake, Augzburga i Anortozisa u već poznim igračkim godinama, prihvatio je da život posle igračke karijere započne kao trener u omladinskoj školi novosadske Stare dame.

Izabrane vesti

Kao što su Zinedin Zidan i Raul radili u Realu, Ćabi Alonso u Real Sosijedadu, Rud Van Nistelroj u PSV Ajndhovenu, da ne pominjemo sad ko je sve prošao kroz Ajaksovu akademiju... Tako se na “život civila“ privikavao i Filipo Inzagi u Milanu i još nebrojeno velikih imena. Izuzev kod nas u Srbiji u kojoj su bar ona najveća imena uglavnom preskakala taj korak.

Sad, gde će ovakav početak odvesti Kačara niko ne može da zna, ali sigurno je da će Vošini klinci imati od koga da uče. I to je zaista lepa vest sa Karađorđa.



tagovi

Gojko KačarFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara