Dušan Vlahović (Foto: Reuters)
Dušan Vlahović (Foto: Reuters)

Kapelo o Vlahoviću: Ima energiju i bezobrazluk šampiona, od naredne godine u bogatijoj ligi

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.01.22. | 12:30

"Spreman je, ali se bojim da odlazi", izjavio je iskusni stručnjak

Počeo je prelazni rok i spekulacije lete na sve strane. Dušan Vlahović je očekivano među glavnim temama, s ozbirom da je odobio da produži ugovor sa Fiorentinom. Mediji ga sele u najveće evropske klubove, a neretko je povezivan i sa Juventusom kojem posle odlaska Kristijana Ronalda očajnički treba golgeter. Ipak, Fabio Kapelo sumnja da je za Bjankonere kasno.

Ima mladi reprezentativac Srbije briljatnu godinu iza sebe, a samo u tekućoj sezoni postigao je 18 pogodaka na 22 nastupa. Jasno je zbog čega se njegovo ime nalazi na listama želja najboljih klubova na kontinentu, kao i da bi Juve dobio veliko pojačanje u bivšem igraču Partizana.

Izabrane vesti

Kapelo ipak tvrdi da Stara dama uskoro neće moći da parira konkurenciji u borbi za njegov potpis.

"Ima energiju i bezobrazluk šampiona. Bojim se da će naredne godine biti u ligi bogatijoj od naše", napominje iskusni stručnjak.

On zato idealno rešenje za Bjankonere vidi u Đanluki Skamaki.

"Potreban im je napadač, a on je kvaliteta mladi fudbaler. Ipak, iako se dobro pokazao, jasno je da crno-beli dres ima određenu težinu sa kojom se treba nositi".

KVOTA U MOZZARTU DA VLAHOVIĆ PRELAZI U JUVE - 1,85

Bivši igrač tima iz Torina Masimo Mauro čak smatra da je mladi Italijan bolja opcija za Staru damu od Srbina.

"Potrebno je dovesti mladog igrača koji je sposoban da preuzme odgovornost. Kakav je Skamaka na primer. On je prema mom mišljenju bolji od Vlahovića. Krupan je, sjajno napreduje i veoma je dobar u kontranapadu - savršen za Alegrijev Juventus. Naravno, nepoznanica je da li bi mogao da se nosi sa pritiskom, pogotovu ove godine. Igrao je za Đenovu i Sasuolo, ali to nije isto. Bilo bi interesantno videti ga u crno-belom", istakao je Mauro.



tagovi

Dušan VlahovićFabio KapeloĐanluka Skamaka

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara