Komentari na vest

Kapelo o Vlahoviću: Ima energiju i bezobrazluk šampiona, od naredne godine u bogatijoj ligi

M

Marko1235

pre preko 2 godine

Sramota da ne prenesete intervju Politike, koji su danas preneli svi italijanski mediji, srecom zivim u Italiji i pratim italijanske medije pa sam primetio, inace takodje pratim svakodnevno Mozzartsport ali na vasem sajtu nisam video nijednu objavu o tome….
J

Jdjdjdjd

pre preko 2 godine

Sta nisu preneli?
v

vladano79

pre preko 2 godine

On će biti Ronaldo kad i ja.
G

Gost666

pre preko 2 godine

Juve te ceka sine ⚫⚪
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Arogantan je i umišljen. Bojim se samo da to neće uticati na atmosferu u reprezentaciji kroz par godina. Kao Ronaldo, sebičan je i misli da može sve.. Dok je bio mlad bilo je sve lakše i saigrači su imali dodatnu motivaciju. Sada imam utisak da on tuši razvitak mladih saigrača, jer samo on hoće da ima loptu, ljuti se za sitnice.. Mislim da mladjim igračima iz njegovog tima pada motivacija kada RONALDO tako reaguje, jer ga gledaju sa poštovanjem i strahom i kao ikonu. Nekima je u ocima kao onaj iz prvog mandata iz Man Utd i Reala. Realno, to su sada dva različita igrača. Da sam slijep i da slušam prenos i da umjesto imena govore brojeve, ne bih nikada pretpostavio da je to onaj isti igrač iz Reala i Manchestera (prvog mandata) . PS Vlahović je sada bomba i ubica. Ima odličan karakter da bude najbolji. Igrač je koji obećava. Želim mu da se ne povrijedi.
B

Brt

pre preko 2 godine

Ako ce Dusan postati svestka klasa kao Ronaldo i pomoci svojom zemlji isto koliko i on neka bude arogantan nek radi sta misli da treba, njegovo zalaganje i talenat mogu opravdati ego, Dućo sampione samo gazi!
@

@Brt

pre preko 2 godine

Nece postati svetska klasa bice isto kao i jovic dobice dobar ugovor i zavrsice sa fudbalom