Ronaldo i Kapelo, ©Reuters
Ronaldo i Kapelo, ©Reuters

Kapelo: Ronaldo je bio najveći talenat, ali i najveći problem

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 22:12

"Kad je otišao, počeli smo da pobeđujemo", kaže Italijan

Baš je teško pronaći da se ijedan trener žalio da je Ronaldo, onaj „originalni“, brazilski, bio problematičan tip van terena.

Ali sada, skoro 15 godina otkako su im se putevi razišli, progovorio je o tome Fabio Kapelo, a vezano za period koji su on i Fenomen Ronaldo proveli u Real Madridu.

Izabrane vesti

Bio je Kapelo gost na italijanskom Skaj Sportu i na pitanje ko je bio najbolji igrač kojeg je trenirao, dao je ovakav odgovor:

Najveći talenat je bio Ronaldo. Fenomen, da me razumete. Ali, u isto vreme je bio i igrač koji mi je stvarao najviše problema u svlačionici. Stalno je pravio žurke, svašta. Jednom mi je došao Van Nistelroj i rekao mi: „Šefe, u svlačionici sve smrdi na alkohol“, otkrio je Kapelo.

Njihova saradnja, ipak, nije dugo trajala.

Ronaldo je u januaru otišao u Milan, a mi smo počeli da pobeđujemo. Ipak, ako govorimo o talentu, on je bio bez dileme najveći“, zaključio je Fabio Kapelo.

Dodao je legendarni italijanski trener da su on i Ronaldo poslednjih godina u sjajnim odnosima i da se često viđaju u Španiji, gde je Brazilac vlasnik Valjadolida.



tagovi

Fabio KapeloRonaldoReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara