Fabio Kapelo (©Reuters)
Fabio Kapelo (©Reuters)

Kapelo ubeđen: Nema šanse da Mesi ode u PSŽ

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.21. | 16:35

"Ostaće da sa Laportom pravi bolju Barsu", tvrdi Italijan

Kada je Pari Sen Žermen zakucao četvrti gol u mrežu Barselone u utorak uveče, nije bilo malo onih koji su pomislili kako je to bio završni udarac u planovima Lionela Mesija i da će na leto sigurno poželeti da napusti redove takvih gubitnika sa Nou Kampa.

Što je najzanimljivije, danima se piše kako je za Argentinca najviše zainteresovan PSŽ. Mada na osnovu onog što su pariški Sveci demonstrirali u Barseloni, ne deluje da im je Mesi preko potreban.

Izabrane vesti

Ali, ima i onih koji misle da je sve to buka ni oko čega. Da Mesi neće nigde iz Barselone. Takvo mišljenje ima i Fabio Kapelo, legendarni italijanski trener.

Siguran sam da će Mesi ostati u Barseloni. Ne verujem da će PSŽ potrošiti sav taj novac na njegovo dovođenje”, rekao je Kapelo za Skaj Sport.

On je ubeđen da će promene u Barseloni biti po Mesijevom ukusu.

Laporta je favorit da postane ponovo predsednik Barselone, a on je u jako dobrim odnosima sa Mesijem. Leo obožava Barselonu, svi ga tamo vole i zato smatram da ne postoje šanse da pređe u PSŽ. On će se zajedno s Laportom fokusirati da naprave od Barse bolji tim”, tvrdi Kapelo.

Predsednički izbori u Barseloni je trebalo već da se održe, ali su odloženi zbog korone.


tagovi

Fabio KapeloLionel MesiBarselonaPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara