Kapiten Dragović prepričao razgovor sa navijačima: Bićemo šampioni, sedmi put zaredom

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.23. | 15:46

O tome šta se pričalo sa pripadnicima navijačke grupe Delije

Nikada nije prijatno kada do toga dođe, ali kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović tvrdi da nije bilo neprijatnih scena tokom razgovora sa pripadnicima navijačke grupe Delije Sever.

Severni kop je reagovao posle još jedne slabe partije izabranika Baraka Bahara. Izraelac je dobio žuti karton, igračima je poručeno da igraju kao p..... Utakmica sa timom iz Bačke Topole imala je i treće poluvreme, o čemu je pričao i bivši reprezentativac Austrije.

Izabrane vesti

Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu”.

I pored svega navedenog iskusni štoper je optimista.

”Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno”.


tagovi

Aleksandar Dragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara