©AFP
©AFP

Kapiten Srbije o haosu u Trabzonu: Posle svake naše utakmice je tenzija, vriska, tuča...

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 13:15

Dušan Tadić se osvrnuo na nedavne neprijatne scene u klupskom dresu

Fokus reprezentativaca Srbije usmeren je ka današnjem prijateljskom duelu protiv Kipra, a posebnu pažnju privlači kapiten Dušan Tadić koji ima priliku da postavi rekord po broju utakmica za Orlove i sa 106 nastupa nadmaši Branislava Ivanovića. Iskusni fudbalski arhitekta tokom reprezentativnih obaveza se osvrnuo i na nedavna dešavanja koja je proživeo u klubu. Naime, Fenerbahče je nedavno gostovao Trabzonu, a utakmicu je osim pobede Tadićevog tima (3:2) obeležio haos u režiji domaćih navijača.

Izabrane vesti

"Bilo je malo nezgodno, ali dobro. Sa jedne strane je interesantno jer se takve stvari ne viđaju u fudbalu, a sa druge nije baš realno da smo svedoci takvih sliaka danas. Bitno je da je sve dobro prošlo. Turci su fanatici, ali malo preteruju u tome", rekao je Tadić. i dodao:

"Znao sam da nešto može da eskalira jer je posle svake naše utakmice neka tenzija, vriska, tuča... Pobedili smo, uzeli ono po šta smo došli i razmišljao sam samo: hajde da se pomeramo. Najbitnije je da smo dobili".

Tadić je reprezentativnu pauzu sa ostalim Orlovima dočekao rasterećen jer je Srbija izborila mesto na Evropskom prvenstvu, što pre nekoliko dana nije pošlo od ruke njegovim saigračima iz klupskih redova, reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

"Žao mi je što Džeko i Krunić nisu uspeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo. Nismo se čuli, verujem da im treba vremena da razbistre misli. Gledao sam utakmicu do 80. minuta, a onda mi je pukla baterija. Luka Jović mi je rekao da je 1:1, a potom i 1:2. Baš šteta", rekao je kapiten Srbije.


tagovi

FenerbahčeDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara